po dłuższym namysle stwierdziłem że chyba jednak kupię sobie te buty o ile do zestawu dołączą szczoteczkę do zębów wzorowaną na jego uzębieniu
nie no... katastrofa. Sorry C, no ale tak się poniżać? do takiego poziomu??? katastrofa raz po 2 ') ... człowiek sprzeda swoją dupę za grosze! majty, buty, sruty- tuty!, ehhh... a gdzie prawa autorskie?
:mrgreen: nie no... katastrofa. Sorry C, no ale tak się poniżać? do takiego poziomu??? katastrofa raz po 2 ') ... człowiek sprzeda swoją dupę za grosze! majty, buty, sruty- tuty!, ehhh... a gdzie prawa autorskie?
pustak ja zawsze o tym marzyłem! pech ciał że dopiero teraz ujawniłem swoje prawdziwe ja, jak widać piszę w surowym stanie powagi
stipe napisał/a:
Podobno dodają dildo będące odlewem faktycznej fujarki Kombajna. Także Jordi, powinieneś być zadowolony
szkoda, bardziej pasowałaby jakaś moist vagina co by się człowiek odprężył i ćwiczył mięśnie brzucha
zastanawiam się jak mozna z poważnego tematu o markowym obuwiu zejść na tak ohydne zaściankowe dyrdymały!
eee to do mnie nie masz tak daleko HELEDOR do Trzcianki jest z 99km, czyli jakaś godzinka drogi, ale głupio do samego lumpa jechać aż tyle, za podróż więcej niż za zakupy
pieprzona komercja...ludzie już nie mają pomysłu na biznes. widziałam te trampki na pewnej stronie, tam jeszcze było napisane, że trampki Converse towrzyszyły Kurtowi w dobrych i złych chwilach jego życia, czy coś w tym stylu.
w życiu bym ich nie kupiła
o, mam to ;d
Trampki Converse’a były stałym elementem jego garderoby, towarzyszyły mu w chwilach radości i smutku. Na wielkich festiwalach, jak i w zaciszu domowym, gdzie pisał swój pamiętnik, którego fragment znajduje się na zewnętrznej stronie buta. A więc zamknij oczy, nałóż trampki i „wkrocz” w umysł tego muzycznego geniusza. Kto wie, może właśnie Tobie uda się stworzyć utwór na miarę choćby „Come as you are”, którego fragment również znajdziesz na czarnym płótnie z charakterystyczną gwiazdą na kostce.
tak jak już ktoś wspomniał, wole te za niecałe 15 zł.
szybko się rozwalają, prawda, ale można trafić na dobre, mi się udało już drugi raz, podeszwa nie pęka w ogóle....za to rozwala się wszystko inne xd
koszulki rozumiem, sama mam jedną, buty...no dobra, może być, no ale gacie? kurcze, no... może jeszcze tampony z jego wizerunkiem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum