Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Buty z logo Kurta C.
Autor Wiadomość
jordi

Wysłany: 2010-01-03, 21:16   

po dłuższym namysle stwierdziłem że chyba jednak kupię sobie te buty o ile do zestawu dołączą szczoteczkę do zębów wzorowaną na jego uzębieniu

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-01-03, 21:48   

jordi napisał/a:
po dłuższym namysle stwierdziłem że chyba jednak kupię sobie te buty o ile do zestawu dołączą szczoteczkę do zębów wzorowaną na jego uzębieniu

:mrgreen: nie no... katastrofa. Sorry C, no ale tak się poniżać? do takiego poziomu??? :mrgreen: katastrofa raz po 2 ') ... człowiek sprzeda swoją dupę za grosze! majty, buty, sruty- tuty!, ehhh... a gdzie prawa autorskie?

stipe 
kaleka

Wysłany: 2010-01-03, 22:21   

Podobno dodają dildo będące odlewem faktycznej fujarki Kombajna. Także Jordi, powinieneś być zadowolony :13:

jordi

Wysłany: 2010-01-03, 22:39   

pustak napisał/a:
:mrgreen: nie no... katastrofa. Sorry C, no ale tak się poniżać? do takiego poziomu??? :mrgreen: katastrofa raz po 2 ') ... człowiek sprzeda swoją dupę za grosze! majty, buty, sruty- tuty!, ehhh... a gdzie prawa autorskie?

pustak ja zawsze o tym marzyłem! pech ciał że dopiero teraz ujawniłem swoje prawdziwe ja, jak widać piszę w surowym stanie powagi

stipe napisał/a:
Podobno dodają dildo będące odlewem faktycznej fujarki Kombajna. Także Jordi, powinieneś być zadowolony :13:

szkoda, bardziej pasowałaby jakaś moist vagina co by się człowiek odprężył i ćwiczył mięśnie brzucha

zastanawiam się jak mozna z poważnego tematu o markowym obuwiu zejść na tak ohydne zaściankowe dyrdymały!

MolySliver 
L7 - Everglade

Wysłany: 2010-01-18, 13:53   

azbest napisał/a:

Natomiast normalne trampki firmy Converse z wielką ochotą bym kupił gdyby mnie było stać...

ja tam converse kupuje za 17 zeta w lumpie (i to nawet z metką sie zdarza), jak zresztą wszystko (no gaci nie kupuję)

heledor 

Wysłany: 2010-01-18, 17:58   

MolySliver napisał/a:
ja tam converse kupuje za 17 zeta w lumpie (i to nawet z metką sie zdarza), jak zresztą wszystko (no gaci nie kupuję)

:shock: :shock: :shock:

łeee w Poznaniu tak fajnie nie ma :(

fakt faktem conversy długo się nosi, ale mają też porządną cenę.

MolySliver 
L7 - Everglade

Wysłany: 2010-01-19, 17:37   

eee to do mnie nie masz tak daleko HELEDOR do Trzcianki jest z 99km, czyli jakaś godzinka drogi, ale głupio do samego lumpa jechać aż tyle, za podróż więcej niż za zakupy

Ruuude 
Rude girl ;)

Wysłany: 2010-03-11, 15:29   

A ja mam tylko metkę od tych Convers'ów z Kurtem i to mi w zupełności wystarczy. :mrgreen:

kurtcobain

Wysłany: 2010-03-27, 12:01   

pieprzona komercja...ludzie już nie mają pomysłu na biznes. widziałam te trampki na pewnej stronie, tam jeszcze było napisane, że trampki Converse towrzyszyły Kurtowi w dobrych i złych chwilach jego życia, czy coś w tym stylu. :roll:
w życiu bym ich nie kupiła :mrgreen:

kurtcobain

Wysłany: 2010-03-27, 12:04   

o, mam to ;d
Trampki Converse’a były stałym elementem jego garderoby, towarzyszyły mu w chwilach radości i smutku. Na wielkich festiwalach, jak i w zaciszu domowym, gdzie pisał swój pamiętnik, którego fragment znajduje się na zewnętrznej stronie buta. A więc zamknij oczy, nałóż trampki i „wkrocz” w umysł tego muzycznego geniusza. Kto wie, może właśnie Tobie uda się stworzyć utwór na miarę choćby „Come as you are”, którego fragment również znajdziesz na czarnym płótnie z charakterystyczną gwiazdą na kostce.

Breed
[Usunięty]

Wysłany: 2010-04-12, 13:15   

Conversy ssą heavy duty robi lepsze trampy

Vi_Ru 

Wysłany: 2010-04-19, 14:27   

http://www.rockmetalshop....N-STR-035-.html
to a propos wszelakich gadżetów Nirvany/Kurta ;]

Susbiria 
KANGUR

Wysłany: 2010-04-19, 14:48   

s..stringi? :shock:
Nie no kurde bez przesady. Na czole niech sobie Cobaina wytatuują.

sijum 
fuckers.

Wysłany: 2011-06-08, 16:37   

tak jak już ktoś wspomniał, wole te za niecałe 15 zł.
szybko się rozwalają, prawda, ale można trafić na dobre, mi się udało już drugi raz, podeszwa nie pęka w ogóle....za to rozwala się wszystko inne xd

koszulki rozumiem, sama mam jedną, buty...no dobra, może być, no ale gacie? kurcze, no... może jeszcze tampony z jego wizerunkiem?

Odpowiedz do tematu