Czasami się zastanawiam nad tym, skąd ludzie biorą pomysły na biznes. Oto buszując po internecie znalazłam coś takiego...
"Jeden z producentów obuwia ogłosił, że wyda specjalną serię butów upamiętniających Kurta Cobaina, wokalistę Nirvany, który zginął w 1994 roku.
Każdy z butów, oprócz posiadania loga z imieniem i nazwiskiem artysty, ma być zdobiony jednym z wpisów Cobaina z jego pamiętnika (przy odwzorowaniu jego charakteru pisma)."
Co wy na to ? Kupiliście sobie buty z Cobain'em ?
... jak dla mnie nie jest to już nawet smieszne , o ile coś może być śmiesznego z logiem na butach osoby , która nie żyje , lecz żałosne...
Jeśli znajdziesz gdzieś majty w tym klimacie to daj znać ;)
Cóż, interes to interes, napalona bachornia łyknie i taki szit. Osobiście bym czegoś takiego dziesięciometrową tyką nie ruszył, koszulek z logami kapel nawet nie noszę. Nie jestem słupem ogłoszeniowym. No ale na majtochy to bym zrobił wyjątek ;)
Co tam majtki... Proponuję wykonać stanik, którego każdą z miseczek będzie zdobić główka Kurta.
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
Cholera, brak mi słów :D Ja bym swojej nie kupił gatek z trupem... a gdyby sama kupiła, to chyba bym zwątpił :D
Swoją drogą, koleś powinien być z tyłu, na wewnętrznej stronie <lol>
To teraz Stajp z buciorami i majciochami będziesz kul i trędi...
Wynika, że na trupach najlepiej robi się dobry interes - wzbudzają większą litość, nowy chwyt marketingowy? : "weź no, trupa żałujesz jemu tak jedno wszystko jedno, czy na skarpetkach, misce dna karmę dla psa...")
Nie wiem, czy to czasem nie o te trampki chodzi. Dwie pierwsze pary są całkiem fajne. Ogólnie motyw rysunków i charakteru pisma niezły, szkoda tylko, że wykorzystano akurat pismo Cobaina. No ale o to właśnie im chodziło.
Ale żeby Converse...
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
Buty ,gatki czy pozostałe części ubioru z gwiazdą czy gwiazdami rocka to przecież żadna nowość.Zespół KISS, oni chyba już wszystko produkują co można sprzedać.Nawet mają swoje prezerwatywy.
Buty ,gatki czy pozostałe części ubioru z gwiazdą czy gwiazdami rocka to przecież żadna nowość.Zespół KISS, oni chyba już wszystko produkują co można sprzedać.Nawet mają swoje prezerwatywy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum