Ludzie zawsze bedze a roawiac i sie zastanawiac nad przyczynami smierci Kurta to jest normalne zawsze tak bylo z takili ludzimi np Marilyn Monroe ile to filmow poswtalo i ksiazek napisano a to juz tyle lat a ludzie dalej sie zastanawiaja. To chyba swidczy o wielkosci czlowieka
Ludzka ciekawosc mowia nie zna granic.. na tym opiera sie show biznes... na podkrecaniu chwytliwych tematow.. tragiczna smierc znanej osoby zawsze bedzie stanowic wielkie wydarzenie medialne, czy komus sie to podoba czy nie tak wlasnie jest. Zyjemy w swiecie totalnej komercji, wladzy pieniadza... falszu i zaklamania.. trzeba sie przyzwyczaic i olac
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Hmm...olać to lepiej nie.Mało się da z tym zrobić,ale można starać się nie być sępem pośmiertnym tudzież czytać pamiętniki bardzo osobiste.
Co do przyczyn śmierci.Moja opinia jest,żę ktoś go puknął.Drugie zdanie,że to lepiej.Jak Staley opisywał dziennikarce,żę w końcowym stadium uzależnienia srał pod Siebie to nie zazdroszczę.Gdyby nie to,że Cobain tak czy innaczej umarł to zdechłby poprostu jak narkoman...przykre,ale prawdziwe WINNERS DON'T USE DRUGS!!!
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Wrócę tylko na chwilkę jeszcze do wątku omijania Nirvany szerokim łukiem. Nieraz jak szłam w koszulce Nirvany przez miasto, to słyszałam śmiechy i teksty typu: "Nirvana?? Blee, przecież tego słuchają 12-13 latkowie". To jest denerwujące... Poszła informacja, że Cobain się zabił i zaraz większość ludzi przestała ich słuchać. I wtedy dopiero było widać, jacy to byli fani... A tak na prawdę nie wiemy co sie stało. I może niech tak zostanie. I tak, jakby co, to nikomu już nic nie udowodnią... Nam - fanom - zostało tylko gdybanie, co by było gdyby Kurt ciagle żył, i zastanawianie się, nad jego śmiercią. Ja osobiście uważam, że ktoś go puknął. I bardzo prawdobodobne, że na zlecenie Courtney... Ale to tylko moje skromne zdanie... Pozdrawiam
_________________ Możesz żyć na marginesie, ale żyj tak, aby nie krzywdzić innych.
Nie będzie.Jest pan aresztowany.Wszystko co pan powie,może zostać wykorzystane przeciwko panu
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
Nie wiem po co. Piszę tylko co myślę. Może dlatego, że nie chciał zagrać jakiegoś koncertu, za który dostałby kupę siana (czytałam o tym gdzieś), a może zaczął jej się już nudzić... Nie wiem dlaczego. Ja tylko gdybam.
_________________ Możesz żyć na marginesie, ale żyj tak, aby nie krzywdzić innych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum