Ojj nudy, nic nowego. Koleś rżnie prosto z Kobejna i nudzi przez to strasznie .Nic od siebie.
W końcu
"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. "
Czyż nie?
Coś mnie ostatnio Rosjanie prześladują :P Cóż za dramatyczny post pod pierwszym filmikiem:
"WHAT A WASTE OF TALENT, HE IS INCREDIBLE. I CANT BELIVE THAT PEOPLE LIKE JUSTIN BIEBER, JONAS BROTHER OR MILEY CIRUS FILLS STADIUM AND THIS MAN IS SINGING IN THE SUBWAY, I JUST CANT BELIVE IT..."
A ja jestem w stanie uwierzyć. Tak długo, jak młodzi będą kopiować w kółko to, co już było mdlejąc na widok swoich idoli i uważając, że sami nie zrobią nic wartościowego, tak długo żadnego Cobaina czy Mercurego naszych czasów się nie doczekamy w muzyce rockowej. I co ten facet daje od siebie? Nic, normalny cover jak pisała Lua, zero wkładu własnego, jechanie na tym, co wszyscy już słyszeli tysiąc razy, zachwyciłabym się, gdyby to był cover prawdziwy a nie zżynanie na żywca na dworcu centralnym :p
W kopiowaniu jest niezły,ale nie kumam ludzi,którzy robiąc kowery Nirvany starają się nawet każdy oddech poprawnie zaśpiewać po Cobainie.
Kiedyś rozjebał mnie jeden gość,który grał Old age razem z wstępem z jamu,jaki Cobain robił na kasecie na której to nagrano. Tam ten jam nie miał sensu słownego,bo Cobain mamrotał a gość,który to robił mamrotał identycznie, tak samo cedził słowa,zawodził...no to już trzeba być hardkorem ;]
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Takie kopiowanie kropka w kropkę jest "bez sęsu" w coverach chyba chodzi o to by pokazać coś nowego,coś od siebie w utworze a nie kopiowanie wszystkiego,taka jest moja opinia. :D
_________________ take it easy baby,
take it as it comes..
so I've decided what I'm gonna do now, so I'm packing my bags for the misty mountains, where the spirits go now, over the hills where the spirits fly, ooh. i really don't know.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum