W necie wiele fajnych (interesujących) interpretacji kawałków Nirvany, znalazłem jeden z takich, naprawdę podoba mi się wykonanie oraz oryginalność.. here you are
Jeśli macie jakieś inne ciekawe pozycję proszę zamieszczać w tym topiku.
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
I mój ulubiony, w wykonaniu francuskiej kapeli grającej eksperymentalny metal :).
A tu coś z innej beczki...
Cover w wykonaniu Nirvany. Niby nic dzwiego, gdyby nie to, że to cover... death metalowy. Warto zwrócić uwagę na grę Dave'a. Live in Buenos Aires
Prawie można uwierzyć, że to faktycznie wykonanie Nirvany ;).
Z zachowaniem klimatu. Mnie dość przyjemnie się tego słuchało.
Po prostu
Czyżby swing??
_________________ Do mnożenia trzeba dwojga, znaczy się samca i samicy. Cóż to, czy te zeugle lęgną się niczym pchły albo myszy, ze słomy zgniłej w sienniku? Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej.
W ramach ciekawostki wrzuam PJ, ale 'cover' trwa tylko 10 czy 15s. 91 rok, kiedy Smells byl własnie na topie.
Pearl Jam - Smells Like Teen Spirit / Porch (Daly City '91)
Teraz prezentuje wlasciwe covery. Ulozylam w kolejnosci rosnacej. Oczywiście wg własnego uznania ulozylam ;p Ten w wykonaniu Flippera to jeden z lepszych jaki ever slyszałam.. łał
Puddle of Mudd "Breed" Nirvana cover St. Louis, MO
Smells Like Teen Spirit - Melvins
Placebo - All Apologies
Evanescence "Heart Shaped Box"
Heart Shaped Box - 8X9
Puddle of Mudd - About a Girl Live (Nirvana Cover)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum