Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Film biograficzny o Cobainie
Autor Wiadomość
Vi_Ru 

Wysłany: 2010-04-12, 14:49   Film biograficzny o Cobainie

Sama idea nie jest zła, chociaż wg mnie film nie jest potrzebny. Najbardziej mnie rozwala fakt, że rolę Kurta ma grać Robert Pattinson, zresztą odsyłam pod ten LINK

Dla mnie to jakiś w kurwe mało śmieszny żart. Dla mnie nie narodził się jeszcze aktor godny zagrania Kurta.
Co o tym myślicie?

Susbiria 
KANGUR

Wysłany: 2010-04-12, 15:40   

No i się wku... Już mi o tym czymś gadała kumpela, ale nie wierzyłam... :shock:
Co do całej produkcji to nie wiem czy dobrze słyszałam, ale podobno Dave Grohl chce, aby zagrała go kobieta, bo jak sam uważa "jest mało męski". ;-)

NickBlack 

Wysłany: 2010-04-12, 16:30   

Pattinson - nie mam nic do lalusia, ale niech lepiej zostanie w filmach różowych o miłości i plastikowych jak on sam bo bravożercze fanki mogły by się obrazić jakby zagrał w końcu kogoś inteligentnego. Jak powstanie film to obejrzę pomimo niesmaku jaki zostawił film Last Days i choć nie był to film biograficzny nie podobała mi się konwencja i sama gra bodajże Michael'a Pitt'a. Pozostaje życzyć szczęścia i rozsądku w doborze obsady.

Agrafka 
koniu

Wysłany: 2010-04-12, 16:35   

Już dawno przeszła mi faza Kurtomani ale gdy usłyszałam ,że Pattison ma zagrać Kurta - szczęka opadła ... wszyscy ale nie on! Jak dla mnie to marny z niego aktor ... może się nie znam i nie mam pojęcia , ale niech w role Kurta wcieli się ktoś inny :/

Vi_Ru 

Wysłany: 2010-04-12, 16:39   

Na TYM zdjęciu z twarzy jest dosyć podobny + odpowiednie włosy i charakteryzacja sprawiła by, że by przypominał Kurta, ale to co powiedział NickBlack - wygląd to nie wszystko. Pattison to kompletne przeciwieństwo Cobaina i nie chcę żeby on go grał.

Breed
[Usunięty]

Wysłany: 2010-04-12, 16:42   

Zagranie Kurta to duży wyczyn. Wątpie żeby taka gwiazdka potrafiła go zagrać.

garnek 
garnek

Wysłany: 2010-04-12, 16:49   

Czy ma zagrać do gwiazda czy nie to mało istotne.By tylko pasował do roli.Ten pan mi akurat nie pasuje wizualnie.Ale nie wiem czy można go tak od razu skreślać.Nie znam jego filmowej twórczości więc nie wiem jakim aktorem jest ale z gęby na pewno nie pasuje.

Angevil 

Wysłany: 2010-04-12, 19:56   

Sorry ale narzuca mnie się tylko 1 komentarz:

Susbiria 
KANGUR

Wysłany: 2010-04-12, 20:12   

Ja tego nie wytrzymam. Ja ten cały Patison - Sratison zagra w filmie o Nirvanie, no to sprawa oczywista - kochane sweet fanki czytające "Bravo" zobaczą, że ich super sweet idol zagrał w tym filmie to go oczywiście obejrzą. I tak JA widzie przyszłość - jak ten Edzio - pedzio zagra no to szykuje się odrodzenie Nirvany, co za tym idzie epoki. Ot co - moje przemyślenie.

Agrafka 
koniu

Wysłany: 2010-04-12, 21:46   

Wybaczcie ale nawet gdyby Pattison ubrał gotową maskę z twarzą , nawet gdyby był kopią Kurta ... STANOWCZO MÓWIE NIE!

Breed - nawet gwiazdą go nie można nazwać, aktor który przez całe dwa filmy na jakie byłam skazana , ukazał tylko jedną mimikę twarzy ... niczym ( wybaczcie za słowa) srający kot na pustyni.

Eorhen 

Wysłany: 2010-04-12, 22:53   

Trzeba wykupić wszystkie flanelki. Niedługo nadejdzie fala fanek Pattisona.

Vi_Ru 

Wysłany: 2010-04-13, 15:32   

http://muzyka.onet.pl/10174,2154372,newsy.html
kamień z serca

Eorhen 

Wysłany: 2010-04-13, 16:10   

To wstępnie możemy się cieszyć...

alienshe 

Wysłany: 2010-04-13, 18:19   

mnie ciekawi, w jakim stopniu bedzie to film o nirvanie, w jakim o zyciu kurta cobaina, a w jakim o zwiazku z love, ktora, notabene, juz wybrala jedyna godna zagrania siebie aktorke :>

what? 

Wysłany: 2010-04-14, 00:41   

Jakby nie można było zostawić go (Kurta) w spokoju. Fajnie, że robione są takie filmy, ale... Wampir-gej w roli Kurta? Zresztą - nawet najelpszy aktor nie podrobi oryginału - i nie chodzi mi tu o samą nirvanę, ale też o inne zespoły.

Odpowiedz do tematu