Komiks to kolejny sposób zbicia na czymś/ kimś kasy naciągając fanów... dla mnie to chore jeszcze przedstawiać czyjeś życie w obrazkach komiksu jak by to miała być jakaś bajka ...
Komiks to kolejny sposób zbicia na czymś/ kimś kasy naciągając fanów... dla mnie to chore jeszcze przedstawiać czyjeś życie w obrazkach komiksu jak by to miała być jakaś bajka ...
Powiedziałabyś to samo, gdyby nie chodziło o Kurta Cobaina? Wiem, czepiam się. Ale naprawdę nie widzę powodu, żeby emocjonować się tym komiksem, jak, za przeproszeniem, dziewica pierwszym razem.
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
Powiedziałabyś to samo, gdyby nie chodziło o Kurta Cobaina? Wiem, czepiam się. Ale naprawdę nie widzę powodu, żeby emocjonować się tym komiksem, jak, za przeproszeniem, dziewica pierwszym razem.
Powiedziałabym to samo przy każdym innym komiksie gdzie jest zilustrowane życie jakiegoś człowieka... nie koniecznie szarego , zwykłego
Mam ten komiks. Dostałam go na urodziny, była to jedyna książka dotycząca Kurta i Nirvany, jakiej nie miałam. Nie chciałam jej kupić, podobnie jak 'Dzienniki...', które też dostałam. Nie podoba mi się komiks. Jest przesadzony, zakłamany a końcowy tekst autora do Courtney: "Courtney Love, jeśli przeczytasz ten komiks i nie będziesz zadowolona ze sposobu w jaki cie narysowałem - z przyjemnością zrobię to według Twoich wskazówek' jest dla mnie typowym lizodupstwem.
_________________ Nudzą mnie wasze podpisy.
Breed [Usunięty]
Wysłany: 2010-05-24, 19:25
Dużo przesadzonych i naciąganych rzeczy ale może być.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum