Pierwsza w tym filmiku, pierwszy raz ją slysze czy to tylko jakis domowy projekt kurta czy może powstala ta piosenka w pelnej wersji? Prosil bym o nazwe. Pozdrawiam.
Hmm...przyznam się bez bicia,że tego wykonania Old age nie słyszałem wcześniej.
Generalnie piosenka to Old age,tzw outttake z jakiejś sesyji.Ta wersja zawiera wstęp,który Courtney uzyła na MTV unplugged spiewając te piosenkę.
Jeśli chodzi w ogóle o ten fragment przed przerwą,przed zaczęciem Old age to pierwszy raz to słyszę szczerze.Widać nie wszystkie demówki zostały wydane.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
nie mogłem znaleźć odpowiedniego tematu, więc wrzuciłem to tu. mogłem?
pytanie za duże piwo i fryty! w jakim teledysku Sinéad O'Connor występuje cukiereczek Curt Kobain?
a i zapomniałem dodać, że sam tego nie wiem. ktoś coś kiedyś, o tym gadał i tak sobie to teraz przypomniałem. możecie podesłać w odpowiedzi linka lub wideo? będę dźwięczny :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum