U mnie na początku tez był spory rozrzut miedzy poznańskim hiphopem płytą Beatlesami i Nirvaną. Nirvana wygrała, chociaż do oponentów dalej mam szacunek :) Teraz Nirvany słucham sporadycznie bo znam ich płyty prawie na pamieć ale cały czas miło wracam do "Penyroyal Tea".
_________________ For all the times you let them bleed you...
For little peace from God you plead.
Breed [Usunięty]
Wysłany: 2010-08-15, 12:33
Mam wiele ulubionych piosenek nirvany ale chyba nr 1 to będzie Drain You i Lounge Act
Nie pisałem nic w tym temacie,ale ciężko jest wybrać ten jeden numer.Patrzyłem w stare posty i Jodam ma rację,że Lithium coś w Sobie ma,choć jakbym miał teraz wybierać,to bym wybrał pomiędzy Talk to me a About a girl...choć leżac na podłodze fajnie się gra główny motyw z Very ape.Ciężki wybór
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Tak, ciężko wybrać jedną ale uwielbiam słuchać "You know, you're right.Czemu? Ponieważ wzbudza we mnie bardzo dużo emocji począwszy od goryczy a kończąc na odczuciu Nirwany. Jest to wspaniałe dzieło. Nirvana jest u mnie zespołem nr 1 i tak już zostanie
Hmm.wybór trudny...jak juz tylko jeden to oszalały Negative Creep
_________________ Pearl Jam, Alice In Chains, Tool, Faith No More, NIN, Kyuss/QOTSE, Soundgarden, RATM, Smashing Pumpkins, Bush, Nirvana....and many, many others:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum