Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Ksiązki o Nirvanie
Autor Wiadomość
Silvie 

Wysłany: 2012-01-13, 02:36   

O znalazłam na Allegro: http://allegro.pl/listing...obain+dzienniki

Skąd wynika ta różnica w cenach? :shock:

raf56

Wysłany: 2012-01-14, 18:59   

Choćby stąd, że niektórzy wiedzą, że jest popyt na coś takiego i specjalnie zawyżają
ceny. Ktoś dla przykładu za poplamioną kawą książkę chce 100 zł, ktoś inny za 70 zł sprzeda ci egzemplarz w bardzo dobrym stanie. Z tego co widzę tak jest i tutaj.
Oprawa, wydanie powoduje, że trochę to kosztuje, ale naprawdę nie przepłacajcie i
nie nabijajcie kabzy sknerom, którzy życzą sobie za to krocie, a nawet nie jest to
w .. przyzwoitym stanie.

truskaweczki2 
truskaweczki2

Wysłany: 2012-01-26, 10:34   

poszukajcie dobrze w księgarniach internetowych ;) ostatnio widziałem tą książkę w miękkiej okładce za bodajże 50 zł ? :) ja książkę mam i polecam każdemu

Homet 

Wysłany: 2012-02-02, 19:51   

Jeśli chodzi o książki o Nirvanie, to tak:
"Kto zabił Kurta Cobaina" - Moja pierwsza książka o Nirvanie. Właściwie to ona na dobre mnie wciągneła w Nirvane. Książka jest dziełem dwóch reporterów: Ian Halperin, Max Wallace. Opisują oni na początku życie Cobaina, ciekawie i czasami bardzo szczegółowo, potem poświęcają oni jeden rozdział o życiu Courtney, a następnie przechodzą do bardzo szczegółowego śledztwa na temat śmierci Kurta. Z książki można naprawdę dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy, napisana jest ona obiektywnie więc dodatkowo autorzy nie narzucają swego zdania. Podsumowując, jako wielki fan Coabina polecam.

"Nirvana" - napisana przez Suzi Black. Książka jest napisana bardzo ogólnie. Nie wciąga najbardziej, raczej do przeczytania dla poszerzenia wiedzy ogólnej.

"Miłość i śmierć" - kolejna część "Kto zabił...", w końcu ujawnione wywiady detektywa Tom'a Grant'a . Kolejne fakty, kolejne ciekawostki. Warte przeczytania.

"Dzienniki" - Jest to zbiór prywatnych zapisków Coabina. Osobiście uważam że nigdy nie powinny ujrzeć światła dziennego, i sam nie przeczytałem. Decyzje pozostawiam wam czy przeczytać czy nie.

Odpowiedz do tematu