Wiedzieliście, że Kur i Axl mieli konflikt? Przeczytałam ostatnio na blogu pewnej fanki Guns n Roses, która ciągle podkreślała, że nie jest stronnicza. Gratuluję jej krytyki wobec siebie i obiektywności. http://welcometothejungle...ml?ticaid=5c687 . Co o tym sądzicie ?
Myślę, ze nie ma sensu się na ten temat wypowiadać, bo nie znamy ani Kurta ani Axla i tak naprawdę nie wiemy, jakie naprawdę mogły być powody tego konfliktu.W końcu nie każda ich kłótnia jest przedstawiona w tej książce.
Pewnie zaraz na mnie naskoczycie, że kim ja jestem, żeby się tak wymadrzać,więc z góry przepraszam
Pewnie i nudny. Ale przeraża mnie bardziej ta dziewczyna na blogu i jej samokrytyka , i obiektywność wobec własnej osoby, która ciągle podkreślała, że jest obiektywna. Przeraża , ale i zarazem śmieszy.
taaaaa.....słyszałem o tym lata, lata temu, kiedy was jeszcze nie było chyba w planach:) Majac 12 lat czytywalem na korytarzu w podstawowce (nie było gimnazjów) pożyczone od koleżanek Bravo i Bravo Girl..tam było bardzo duzo o arytstach rock, grunge, metal i niestety też jakiś pop-syfow....tyle że te "czasopisma" glownie koncentrowały się na plotkach..a że Edek kopnąl w kostkę layna, a to że Kurt odlał się w domu Axla...etc:)
Nuuudy...Axl lubial Kurta i Nirvanę..jest tam jakis wywiad z nim z 1992...Kurt mogl lubieć go niekoniecznie - odmowa wspolnej trasy...ale co tam muzyka tych obu kapel, mimo ze rozna mnie kręci:)
_________________ Pearl Jam, Alice In Chains, Tool, Faith No More, NIN, Kyuss/QOTSE, Soundgarden, RATM, Smashing Pumpkins, Bush, Nirvana....and many, many others:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum