Nie najeżdżam. Chciałam Ci tylko uświadomić, że nie zawsze gdy ktoś pisze "rozwalić" to musi się to posypać na strzępy Sorki, jeśli uraziłam, nie o to mi chodziło.
_________________ Czasami wolę być zupełnie sam,
Niezdarnie tańczyć na granicy zła,
I nawet stoczyć się na samo dno,
Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk...
Gitara może i nie posypała się na strzępy, ale musisz przyznać, że gościu nieźle oberwał po łbie Zresztą należało mu się. Ale szybko zrewanżował się Kurtowi, i wnet leżał on na ziemi, a potem to już było jedno wielkie zamieszanie Ale fajny filmik.
Ja niestety też nie byłam na żadnym Gdy Kurt umarł, to ja miałam wtedy zaledwie 2 latka, no więc to się wyklucza... Ale nawet jakbym była starsza, to na pewno i tak bym nie była na żadnym koncercie, bo po świecie to ja nie jeżdżę...
A ów fragment znalazl się równiez na filmie: Nirvana Live! Tonight! Sold Out!!.. to taka ciekawostka, jak ktos nie widzial posiadam, moge udostepnic.
ach jej! czy ja mogłabym prosić o udostępnienie tegoż filmu? już dawno chciałam go zobaczyć, ale jakoś nigdy nie miałam okazji...byłabym baaaardzo wdzięczna
A co do filmiku z tą rzeźnią na koncercie, to jest genialny, ale temu gogusiowi to bym zejebała :112:
mam to dvd, ale wtedy myslalem, ze jak Kurt wskoczyl na tlum, to gosciu sie wkurzyl, bo Cobain na niego wpadl, a to jednak bylo inaczej, i ciekawiej:D
A co muz tego ze Cobain skoczył na tłum :D Gość mnie o tyle wqrzył ze przerwał koncert zamiast załatwić to później. Ale o dziwno Nirvana grała dalej :)
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
Fajnie jest sobie pooglądać jak ktoś rozpieprza sprzęt na scenie. Jednak ja bym się na coś takiego nie poważyła, szkoda by mi było gitarki i nagłośnienia. No chyba, że kasą bym srała :-) Dopiero wtedy poważyłabym się na coś takiego :-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum