Come as You are i In Bloom w wersjach nieznanych dotąd prawie nikomu. Dema pochodzą z nagran lub też zostały zrobione tuż przed nagraniem Nevermind. Link poniżej :)
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Mógłby ktoś wrzucić to poprzez inną stronę? Mam LAN także praktycznie stałym komunikatem jest "Your IP address 80.54.97.4 is already downloading a file."
PS. Jak coś pokręciłem z punktu widzenia informatycznego to mnie poprawcie xD
_________________ "Mówi się, że nie można żyć bez miłości. Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen."
Dr. Gregory House
szalikowiec, z tym że napisałem ze to wersje demo/robocze do Neverminda - wez pod uwage to, że wokal tutaj jest nieco głosniej niz na orginalnym nagraniu, to że w niektórych numerach był nagrywany pewnie nie raz (w końcu i Cobain nie musiał za pierwszym podejsciem nagrac tak jak mu sie podobało) a do tego cały Nevermind był nieco wygładzony ;] obczaj sobie jakies koncerty nagrane amatorsko i zgrane z konsoli - wokal Cobaina brzmi tam inaczej niz na Nevermind ;]
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
szalikowiec, z tym że napisałem ze to wersje demo/robocze do Neverminda - wez pod uwage to, że wokal tutaj jest nieco głosniej niz na orginalnym nagraniu, to że w niektórych numerach był nagrywany pewnie nie raz (w końcu i Cobain nie musiał za pierwszym podejsciem nagrac tak jak mu sie podobało) a do tego cały Nevermind był nieco wygładzony ;] obczaj sobie jakies koncerty nagrane amatorsko i zgrane z konsoli - wokal Cobaina brzmi tam inaczej niz na Nevermind ;]
jestes tego pewien? to dlaczego te nagrania nie wypłynęły wczesniej? nevermind jest wygładzany ale mimo wszystko na żadnym znanym mi koncercie głos Cobaina nie był aż tak gruby. posłuchaj jak zwykle spiewa chociazby "and i don't have a gun" a jak spiewa w tym twoim kawałku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum