W "Jerry Mcguire" (tak to sie chyba pisze) z Tomem Cruisem jest Something in the way
_________________ I don't need anyone, don't need no mom and dad
Don't need no good advice, don't need no human rights
I got some news for you, don't even need you too
I got my time machine, got my 'lectronic dream
W ogóle to chyba w niedzielę na Discovery Civilisation leciał film "Ostatnie 48 godzin Kurta Cobaina"
_________________ Do mnożenia trzeba dwojga, znaczy się samca i samicy. Cóż to, czy te zeugle lęgną się niczym pchły albo myszy, ze słomy zgniłej w sienniku? Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej.
Ano leciał. Zachęcałam wcześniej na shoutboxie.. Fajny dokumentalny filmik. Taki normalny, bez zbędnego rozczulania się i wbrew tytułowi nie tylko o ostatnich 48 godzinach było.
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
Nie mam stuprocentowej pewności, ale wydaje mi się, że w Hype! wykorzystano Nirvanę. Swoją drogą, jeśli ktoś z Was byłby w posiadaniu tego filmu to byłbym wdzięczny za kontakt.
_________________ Do mnożenia trzeba dwojga, znaczy się samca i samicy. Cóż to, czy te zeugle lęgną się niczym pchły albo myszy, ze słomy zgniłej w sienniku? Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej.
witam.
Ogladalem na discovery chanel film o życiu Kurta Cobaina i nawet ciekawy.
nie bardzo wiem co go bolalo tlumaczyl sie ze brzuch ale ja sadze , ze cos innego ,jego cale zycie.
_________________ ja to zlepek mysli kumulowanych dogmatycznie.
Bardzo się dziwię, że nikt jeszcze tego nie napisał. "Moulin Rouge!" tak, jest tam przerobiony Smells. Nie podoba, baaardzo nie podoba mi się ta wersja, ale film wspaniały i chyba każdy go zna. Smellsa z owego filmu trudno będzie ściągnąć, bo nazywa się jakoś inaczej, jest to mix przeróbek różnych utworów, m.in. Smells Like Teen Spirit.
_________________ Nie ważne jak i gdzie - Peace, Love, Empathy
W filmie "Hotelowa miłaść" jest pare scen w ktorych jest wspomniane o kurcie, ale piosenka nirvany chybaa się nie pojawia, a w "Na pewno, byc może" jestkilka scen o nirvanie, i leci Come as you are.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum