Nie wiem, czy wiele jest takich filmów, w których można uslyszeć muzykę Nirvany. Do głowy przychodzi mi jeden: "Jarhead". Pokochałam ten film od pierwszej sceny. Gdy usłyszałam "Something in the way" wpadłam w niego jeszcze głębiej.
Lubię słyszeć utwory swoich ulubionych artystów w filmach.
W dziale "Alice in chains" jest temat podobny, poświęcony Alice'om właśnie.
_________________ ***
Pay your money, babe. Now's your chance.
Slyszalem ostatnio kawalek Nirvany w serialu LOST. Nie jestem na biezaco, sciaga i oglada go moj kolega, ale byl to bodajze finalowy odcinek trzeciej serii.
Fly People Fly - szukajcie mnie pod chmurami!
---
T.Nalepa - Zawsze wierny mi...
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
trevor, Hesterra, no tak, wakacje... ale to nie oznacza ze nie trzeba czytac postów wyzej... Popatrzcie na ostatni post MaaDa i mój.
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
YodaM, wakacje to moze dla Ciebie, chociaz przyznam, ze mi sie marza
Ja te posty czytalam jak zostaly napisane, przeczytalam je tez zanim napisalam odpowiedz. I nie sadze by az takim trollingiem bylo to, ze chce od poczatku ogladania serialu zwrocic uwage dokladnie jak to z ta Nirvana jest, nawet jezeli Ty juz wspomniales o jednym momencie gdzie sie pojawia
_________________ ...what the hell am I doing here?
moze nie za bardzo na temat..ale taka ciekawostka..
właśnie oglądam na TVN "Motywy Zbrodni" , czyli to o zbrodniach sprzed lat.. i ten odcinek opowiada o gosciu, ktory prawdopodobnie zabil się z powodu smierci Cobaina, ktory byl; dla niego wszystkim.. no nic.. oglądam dalej.
[ Dodano: 2007-10-16, 22:56 ]
EDIT; wlasnie w scenie l;ecialo "No Excuses "Alice In Chains" :D
Do niedawna nie było to możliwe.
Ostatnio Courtney sprzedała prawa do części piosenek
dlatego niedługo grozi nam wysyp nirvany w grach, filmach i reklamach.
Czy to dobrze czy źle?
Mi tam wszystko jedno :D
Slyszalem ostatnio kawalek Nirvany w serialu LOST. Nie jestem na biezaco, sciaga i oglada go moj kolega, ale byl to bodajze finalowy odcinek trzeciej serii.
Muszę osobiście sprawdzić.
Co do tych praw, to chyba dziwnie będzie słyszeć Nirvanę w jakiś tam filmach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum