A tak wracając do tematu (bośmy letko odeszli) to warto mieć swój własny, indywidualny styl ;) Uwaga! Będzie retrospekcja. Kiedy byłam dość mała, mój dużo starszy kuzyn powiedział mi bardzo mądre słowa: "Jak będziesz duża to zobaczysz, że będziesz chciała pokazać innym jakiej muzyki słuchasz. Wiele osób tak robi. Chce pokazać, że słucha rocka, punku albo rapu. A tak szczerze to miej to w dupie. Ubieraj się jak Ci wygodnie. A jeżeli kochasz jakąś muzykę to kochasz ją dla siebie, a nie na pokaz." Może warto się tego trzymać, nie ludziska? :)
_________________ Speak truth little grunge boy...
The truth is your only weapon in this fuckin' world of sinners...
no jasne,że tak. Ale wydaje mi sie,że jesli chodzi akurat o te okulary to ludziom sie po prostu podobają a jesli ktos takie nosi to nie ze wzgledu,że Kurt takie miał...
Wysłany: 2010-11-14, 18:59 Re: Nosicie takie okulary, które nosił Kurt Cobain?
kurtcobain napisał/a:
ja osobiście uważam za dość sztuczne otaczanie się zbyt dużą ilością przedmiotów związanych z Nirvaną, np. zegar na ścianę, majtki (;o) czy 100 naszywek na torbie ;P ale te okulary to fajna sprawa ;d nosicie je? i przy okazji napiszcie, gdzie je można dostać!
Mam takie okulary u siebie w domu. Nie są mi jakoś szczególnie potrzebne, byłabym skłonna je sprzedać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum