Przeglądam sobie po raz enty dyskografie Nirvany na wikipedii (eng.) i znajduję coś TAKIEGO.
Ktoś o tym słyszał? Po co kolejna kompilacja skoro tracklista niewiele się różni od innej kompilacji Nirvana. Nie wiem... wypowiadajcie się.
To tegoroczne "wypuszczenie" z takiej serii "Icon".W sumie,albo nawet bez sumy nic nowego,tylko piosenki po masteringu w ramach wojny głośności.Jakiegoś wybitnego remastera bym się nie spodziewał
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
kasa kasa kasa... póki nirvana fanów bedzie posiadac pani Courtney będzie zarabiać.[ale mi sie rymło ]
Dla mnie to bez synsu wypuszcanie takich płyt ;] kto to kupi?
Ciekawe, czy jakiekolwiek dziądze za tą pozycję wylądują w kieszeni Grohla i Novoselica..
Jeżeli są współautorami piosenek (tj. są zapisani jako np. Cobain/Novoselic/Grohl), to normalnie dostają. Nie zdziwiłbym się gdyby profity za Nirvanę zbierali (albo już zebrali) jej byli pałkerzy.
Ten albumik do pobrania jest na muzodajni, za grosze. Jeśli chcecie sobie dokompletować dyskografie to zapraszam. Swoją drogą jak teraz słucham tych kawałków to mają większą moc niż 10 lat temu. Moda na Nirvanę wróci, jestem tego pewny
jasne. to że moda na grunge wraca to normalne i już zauważalne prawie wszędzie.
lecz: "Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy."
osobiście odbieram tego posta jako spam. wybacz, taka ma rola, by tu sprzątać czasami ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum