Wysłany: 2010-10-30, 18:31 Odpowiedzi ze starych tematów
Myślę, że zdecydowanie więcej osób zajrzy do nowego, niż starego tematu. Więc dobrze by było, gdybyście zamieszczali tu swoje komentarze co do rzeczy napisanych w nieaktualnych już tematach w dziale Nirvana. Ja zacznę:
Treść: a w All Apologies Kurtowi troche.. walnął sie tekst. Ale co z tego :D
Moja odpowiedź: To prawda, Kurt często mylił się w tekstach. Czasem przekształcał oryginał celowo. Ale wydaje mi się, że w AA (All Apologies) mogło to być spowodowane, tym, że piosenka jeszcze nie była dopracowana. Że na razie zrobili tylko taką wersję. Ale to tylko może, a może trochę się Cobain zestresował
Treść: Ja uwielbiam Heart-Shaped Box. Możecie się śmiać, ale uwielbiam minę Cobaina w ostatnich sekundach teledysku. Normalnie kręci mnie bardzo.
Moja odpowiedź: Hehe chodzi ci o tą minę, w której Kurt wygląda, jakby sapał :P ? O tą, w której (jeśli się dobrze przypatrzy) Cobain patrzy się na kamerę jak gdyby ta mu coś zrobiła ? Nieźle, nie spodziewałam się tego. Jeśli już przyznać, to mnie najbardziej kręci 3 zwrotka, ten motyw z tym odgarnięciem włosów itp. A tak w sumie... To jeszcze "kręci" mnie koniec 1 refrenu, kiedy Kurt podskakuje z ryjem w kamerze I śpiewa "Your advice" (czy jakoś tak). Ach, to takie m(i)ęskie...
Teraz wasza kolej, 1, 2, 3 teraz ty :)
_________________ Nie ważne jak i gdzie - Peace, Love, Empathy
trochę pokombinowałaś, ale wiesz co? może zmień temat na "linki do tematów z forum" będzie bardziej uniwersalny, a odpowiedzi? jestem jak najbardziej za ale odnośnie tematów zamkniętych które np zasługują na to by je ponownie otworzyć przy deklaracji rzeczowych i merytorycznych wypowiedzi
również temat przyda się jako spis treści do tematów bez odpowiedzi, ciekawych ale nie aktualizowanych itd.
myslę że warto wrzucac linki do tych tematów ale jako prowokację do dyskusji, np. ja wrzucam link do tematu "xyz" ale w nim nic nie piszę, bo mój post był tam jako ostatni więc daję sygnał "chetnie bym podyskutował na ten temat ale nie będe rozmawiał sam ze sobą"
hym?
Temat do wywalenia.Nie mam tutaj moda.Jak chcesz odpisać komuś w temacie to to zrób
Jamik fakt faktem pierwotna propozycja użytkowniczki nie trzyma się kupy, ale czy do wywalenia? ja bym po pierwsze przerzucił do hyde parku i zmienił tytuł tematu.
Istnieją przecież głupsze tematy które utrzymują się a jak będziemy wywalać za jednym zamachem każdy mniej sensowny temat nowego użytkownika to skończy się na tym że nowe tematy będą zakładać i w nich pisać ci którzy od dawna tworzą krąg aktywnych urzytkowników
edytować, zmoderować i przerzucić, może się komuś z korzyścią przyda i np nie założy piąty raz tematu o samobójstwie Cobaina i takie tam.
równie dobrze moje posty mogą się komuś nie podobać i też je można wyrzucić do śmietnika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum