mi najbardziej wrylo sie w pamiec nienawidze siebie i chce umrzec oraz chec bycia kims innym jest marnowaniem osoby ktora sie jest, jeszcze mysle ze jestem glupi, albo tylko szczesliwy
Ja mam tylko nadzieję, że każdy z forumowiczów, kto jest zafascynowany tymi słowami, wie, że to był żart ze strony Cobaina, a nie coś, co zostało wypowiedziane śmiertelnie poważnie.
wiem, czytalem gdzies o tym... podobno Kurt napisal ta piosenke dlatego,ze ludzie zaczeli mowic o tym ze chce popelnic samobojstwo, dlatego napisal ta piosenke
A mnie sie spodobało, jak mówił o swojej córeczce, że jest najlepszym narkotykiem na swiecie.
czy coś w tym stylu, zacytowac nie zacytuje, bo nie mam skąd.
_________________ Come as you are, as you were,
As I want you to be...
"Nigdy już nie zagramy Smells Like Teen Spirit , dlaczego ? fajnie sie gra ale hmmm większość myśli że to jedyna nasza piosenka, wkurwia nas to" Dave Grohl
"Czy lubicie prowokować publiczność ? Nie , to oni prowokują nas" Kris Novoselic
"Ten mikrofon mnie irytuje...." Kurt Cobain
"Ostatnimi czasy nazywają Cię głosem pokolenia , stałeś sie idolem nastolatków , jak sie czuje ? jak dziwka" Kurt Cobain
i cały tekst piosenki Stay Away
to są cytaty z wywiadów i takich róznych tam
_________________ Jestem wredny i zmęczony.
Sikam napalmem i jem drut kolczasty.
Mi osobiscie w pamiec zapadly slowa Kurta ktore napisal w swoim liscie pozegnalnym "lepiej wypalic sie odrazu,niz znikac powoli" ehhh...zyciowe
Edit:
Olivko, bardzo proszę, abyś, zanim się udzielisz w jakimś temacie, zapoznała się z poprzednimi postami. Wiele razy było już wyjaśniane, że to nie są słowa Kurta.
Hole.
Najlepszy dzień jaki kiedykolwiek miałem był wtedy, gdy nie nadeszło jutro.
Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem.
Wolę umrzeć niż być modny.
To takie najważniejsze.
_________________ Łzy gorzkie płyną po mojej twarzy
Nie ma już złudzeń
Nie ma już marzeń.
Według mnie takie słowa to:
Śmiejcie się ze mnie, że jestem inny...ja smieje sie z was bo wszyscy jesteście tacy sami... Takie bardzo szczere i życiowe..
Według mnie takie słowa to:
Śmiejcie się ze mnie, że jestem inny...ja smieje sie z was bo wszyscy jesteście tacy sami... Takie bardzo szczere i życiowe..
Nie wiem , może się mylę , ale to są słowa Jonathana Davisa.Zapewne wypowiedziane po śmierci Cobaina.
Z jakiś niewytłumaczalnych przyczyn pierwsze przychodzi mi do głowy stwierdzenie, że Nirvana może być kiedyś tyle samo warta co Kajagoogoo a także słowa, których nie pamiętam dokładnie, ale znaczyły tyle, co 'brałem narkotyki, bo wszystko mnie bolało, nie mówię, że to dobre, bo dragi są złe, ale ja na prawdę musiałem je brać i nikogo innego bym nie usprawiedliwił'. Pochodzą z filmu, który był wywiadem-rzeką (a właściwie 3 czy 4 wywiadami połąćzonymi w całość).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum