Taki smaczek,pewno fani znają.Teraz oglądam Riding festiwal '92 i taka ciekawa rzecz.Przed All apologies Kurt mówi,że następna piosenka jest dedykowana dla jego 12-dniowej córki i Courtney,która uważa,że wszyscy ją nienawidzą.Potem Kurt prosi,że jak policzy do 3 to prosi by tłum krzyknął "Courtney,we love you".Publika to robi.Kurt dziękuje i jest zadowolonny.Ciekawe.Nie myślałem,że na taki "komercyjny" wyskok stać kobajna.
Dla ludzi mających problem z czytaniem to ciekawostka a nie zarzut w jedna czy drugą stronę
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
jeśli chodzi o sappy, czy posiada ten utwór oryginalny teledysk? wydaje mi się że nie, ja coś ściągnąłem ale to chyba zrobiony przez kogoś, tak samo jest z "downer" też jest klip ale nigdy nie słyszałem by miały powstać prawdziwe do tych utworów
dużo tu zagorzałych fanów i fanek Nirvany, więc ufam że ktoś wie jak to z tym jest...
Ja lubię 'Ain't it a shame', 'Sappy', 'Return of the rat' no i 'opinion' (ta jest chyba najlepsza). Nie podoba mi się za bardzo 'Here She Comes Now'. Takie nudne trochę...
_________________ nie śpij, spanie jest dla frajerów
Anorexorcist - Piosenka której słucham absolutnie najczęściej, jeśli chodzi o utwory z box'u 'With the lights Out''
Być może trudno to nazwać piosenką, ale nie ważne... Jaka tam jest specyficzna energia! Cudo, kocham Anorexorcist i lubię taki Kurtowy sposób śpiewania a w zasadzie krzyczenia!
_________________ "Po co mam czas tracić na mówienie do ściany - ściana i tak zawsze swoje wie...'
jordi, ten teledysk zostal zrobiony przez Krista i Dave-a, o ile mi wiadomo. Juz dawno tego teledysku nie widzialem, ale dam sobie glowe uciac ze jest tam w pewnym momencie tekst ktory jasno mowi ze to wlasnie z ich reki ten teledysk wyszedl ;)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
jordi, ten teledysk zostal zrobiony przez Krista i Dave-a, o ile mi wiadomo. Juz dawno tego teledysku nie widzialem, ale dam sobie glowe uciac ze jest tam w pewnym momencie tekst ktory jasno mowi ze to wlasnie z ich reki ten teledysk wyszedl ;)
Żaba dobrze gada...dokłasnie ten tekst jest napisany na początku przed teledyskiem.
Ciekawostka by nie zakładać nowego tematu: W 1992 jak Nirvana wystepowała w Argentynie mieli zagrac Polly i Cobain totalnie zapomniał jak to grac.Męczył sie w końcu podszedł do Bovoselica i ten zagrał to na basie.
Co ciekawe podczas tegoż wykonania polly Grohl wynosi na środek sceny malutki zestaw perkusyjny i na nim gra do polly
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Dzieki Yoda ale nadal nie wiem co z Downer też posiadam video klip być może nieoryginalny, a tak w ogóle zna ktos liste wszystkich oficjalnych teledysków Nirvany? Swoją droga ostatnio znalazłem video koncert Mudhoney w którym na gitarce gra lider Nirvany, słyszałem ale nie widzałem, troche słaba jakosc
_________________ I don't need anyone, don't need no mom and dad
Don't need no good advice, don't need no human rights
I got some news for you, don't even need you too
I got my time machine, got my 'lectronic dream
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum