Agrafka: ja tego juz chyba od godziny słucham... non stop:D
No ale przygotowany jestem na soczystą krytykę.. obroncy czci i wiary się ujawnia niebawem jak sadze;)
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
hmh...no dobre, dobre...takie wlaśnie techniawkowe, żeby tylko nie podłapały tego technomuły i na imprezkach nie zaczęli sobie puszczać, aczkolwiek....ten tekst to wlaśnie to co chciałabym im powiedziec ;);) Led Zeppelin mi nie działa :/
_________________ Guarana to roślina dająca dobrą kondycję i lepsze samopoczucie. Działa orzeźwiająco, uważana za magiczną, za sposób na odzyskanie sił.
Holly: Oj tak.. numer zupełnie nowy.. ale jakze czesto go sluchalem:D.. od tylu:D
Gdyby go dobrze zmiksować, podbić tu i tam.. kolejny hicior.. w roku hmm 2012 :D kto wie.. spodziewalem sie jednak ze go wyklniecie od czci.. a tu prosze.. same pozytywne wrazenia :D
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Jestem ciekaw jakby każdy przed obejrzeniem tego smelsa miał usiąśc i sam napisać co słyszy...wtedy można by porównać sporo wersji i zobaczyć...czy jest to sprawa szatana,czy tylko przypadek przepana.
Na MTV kiedyś był nawet inteligentny progtam o tego typu rzeczach.Jedna z piosenek Bitelsów puszczona od tyłu to zawiera stwierdzenie,że jeden z nich umrze.
Jest w tym cos ciekawego,ale moim zdaniem świat wymyślił tyle piosenek,że pewno nawet z 10% puszczonych od tyłu zawiera coś.Generalnie nakręca do filozoficznej dysputy
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Scarlett O'Hara: Jesli postrzegasz tak skonstruowany kawałek jako ingerencje szatana to oczywiscie ze to przeszkadza.. i wtedy nalezalo by na to patrzec inaczej..
Generalnie nie mam zdania, jesli mnie ktos kiedys uswiadomi.. zasygnalizuje iz to jest zle, zapewne nie bede tego typu kawalkow ani sluchal ani pokazywal innym.. bynajmniej uwazam nalezy bardzo trzezwo na to patrzec, bez naditerpretacji, raczej w kategoriach ciekawostki, troche dobrego zartu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum