Mnie się i tak bardziej podoba wykonanie Nirvany...A tu, to jedynie moment : HelloHelloHelloHelloHelloHelloHelloHelloHelloHelloHelloHelloHelloHelloHelloHello
_________________ Io sono il Lupo, impronte sulla neve, impronte presto cancellate...
...bue bue bue...
...ja nic nie wiem...nie mam nic do powiedzenia...
Cover Patti Smith jest niesamowity i cudowny! a teledysk bardzo klimatyczny! TAKIMI coverami czci się pamięć Kurta.
Podpisuję się rękami i nogami. Moim zdaniem zdecydowanie jest to najlepsza przeróbka tej piosenki. Bardzo, bardzo mi się podobała
_________________ Czasami wolę być zupełnie sam,
Niezdarnie tańczyć na granicy zła,
I nawet stoczyć się na samo dno,
Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk...
Jeśli chodzi o przeróbki Teen Spirit zdecydowanie najbardziej podoba mi sie w wykonaniu Tori Amos, ale też Richard Cheese ciekawie to zrobił (polecam Rape Me tegoż to muzyka), Paul Anka też niczego sobie a Patti Smith to mistrzostwo zgadzam sie
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
Słuchałem wiele coverów Smellsa, ale najlepszy jest jak ktoś już tu napisał Patti Smith
The Melvins niezły, uczcili w ten sposób Kurta bo jeździł z nimi na koncerty i poznał basiste.
Reszta to wielka kicha robiona dla kasy.
The Melvins niezły, uczcili w ten sposób Kurta bo jeździł z nimi na koncerty i poznał basiste.
Ale kto poznał basiste ? Cobain znał Melvinsów jeszcze zanim Nirvana zaczeła funkcjonowac, bo przychodził do nich na proby. Z Kingiem Buzzo byli dobrymi kumplami, wiec pewnie melvinsi znali ekipe z nirvany jeszcze dlugo przed nagraniem Smells like ;]
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum