Wysłany: 2007-01-19, 19:08 Smells Like Teen Spirit (Przeróbka)
Znalazłam coś przed chwilą... jakbyście to nazwali? Czy śmieszy Was coś takiego? Czyż to nie jest pewnego rodzaju kpina z Nirvany? Jakbyście nazwali autorów "tego czegoś"? Komentujcie!
_________________ Czasami wolę być zupełnie sam,
Niezdarnie tańczyć na granicy zła,
I nawet stoczyć się na samo dno,
Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk...
dziewczyno...dystans...jaka kpina...zwykła amatorka nagrana kamerą...bez przesady...mogłas to wrzucić do zlewu powszedniego...bo to ani straszne ani smieszne...nijakie.Tyle.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Nie powiedziałam, że to jest kpina, tylko spytałam czy Wy tak nie uważacie. Mi się osobiście za bardzo takie coś nie podoba, każdy ma swoje zdanko
Zwykle wyglupy z ktorych momentami mozna sie posmiac :D heh :)
"Bo powaga zabija powoli"
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
No tak Założyłam ten temat, bo jak zobaczyłam ten filmik, to nie ukrywam, że troszkę mnie zaskoczył Noi oczywiście chciałam poznać Wasze opinie na ten temat, a forum chyba przecież jest po to, aby pytać Rozejm
Sabcia100: Fajne wideo. Czy to kpina? Nie wiem, trzeba by było o to spytać autora filmu. Szczerze, to nie wywołało we mnie żadnych emocji.. ładne dziewczyny na filmie ;)
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
A TU druga przeróbka Teen Spirita, ale ta już dużo bardziej dopracowana Powiem, że powaliła mnie na nogi, musieli się napracować
Moth: Ów pan zrobił wiele przeróbek.. m.in odnaleziony kawałek przez Sabcia100. Hehe.. generalnie ilość przeróbek świadczy o popularności danego kawałka.. niektóre są lepsze.. inne gorsze, życie.
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
zrobil tez fajna przerobke aerosmith "We living on the fridge" :D
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum