Mam nadzieję, że wszyscy mają tę świadomość, że takie kawałki jak Lake Of Fire czy Where Did You Sleep Last Nightnie są autorstwa Nirvany, zostały tylko kołwernięte i w jakiś sposób (w sumie mało widoczny) zaaranżowane...
Edit:
jordi napisał/a:
Dopuszczalne są wszystkie utwory jakie wykonywała Nirvana nie wydane na płycie, covery itp.
Kochany modzie, prawdziwi fani na pewno o tym wiedzą. A że w rankingu dopuszczalne są covery, więc nie offtopuj.
Hole.
1.Heart-shaped box
2.Lithium
3.In Bloom
3.The man who sold the world
4.Like of fire
5.Smells Like Teen Spirit
6.My girl
7.Polly
8.Rape me
9.Something in the way
10.I hate myself and I want to die
To piosenki ktore pierwsze przyszly mi na mysl i slucham je chyba najczesciej ale niezmiescilam jeszcze
11.Come as you are
12.School
I wogole to trudne xd bo caly czas na mysl przychodza mi inne ich piosenki np. teraz przypomnialam sobie o Love Buzz i Drain you ktore tez uwielbiam!Wiec to za trudne wybrac 10 piosenek Nirvany kiedy chyba wszystkie uwielbiam ;(!xd
Dla mnie wszystkie kawałki Nirvany są wyjątkowe. No ale strzele sobie swoją top 10
1. Sappy
2. You know you're right
3. Come sa you are
4. Heart-Shaped Box
5. Dumb
6. Rape me
7. About a girl
8. Aneurysm
9. School
10. I Hate Myself & I Want To Die
1. Aneurysm
2. Silver
3. Territorial Pissing
4. Rape Me
5 Heart Shaped Box
6. Milk It
7. Polly
8. Lithium
9. Stain
1o. Something in The Way
_________________ Do mnożenia trzeba dwojga, znaczy się samca i samicy. Cóż to, czy te zeugle lęgną się niczym pchły albo myszy, ze słomy zgniłej w sienniku? Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej.
1. You know you're right
2. Rape Me
3. Negative Creep
4. SLTS
5. Silver
6. Return of the rat
7. Something in the way
8. Breed
9. Son of a gun
10. Even In His Youth
Moje najlepsze kawałki:
1. Plateau (kocham to)
2. Drain you
3. The man who sold the world
4. Very ape
5. Lake of fire
6. Pennyroyal tea
7. Rape me
8. Lounge act
9. Stay away
10. Heart shaped box
11. Serve the servants
12. Dumb :D
Iii... jeszcze może Half the man i used to be i Floyd the barber.
_________________ Łzy gorzkie płyną po mojej twarzy
Nie ma już złudzeń
Nie ma już marzeń.
1.Sappy
2.You know you're right
2.Lake of fire
3.Plateau
4.Drain You
5.Oh,me
6.Heart-shaped box
7.Marigold
8.Love buzz
9.Help me
10.I hate myself and i want to die
i mogłoby tego jeszcze być 15,20,25...
_________________ sometimes,you're nothing but meat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum