Wysłany: 2006-07-20, 12:48 Video które zapada w pamięci
Mam tu na myśli zarejestrowany koncert Nirvany.. bądź konkretny kawałek z trasy koncertowej czy z nagrania studyjnego... video które w jakiś sposób posiada wyjątkowy klimat czy to z uwagi na szczególny charakter występu, czy specyficznej atmosfery na scenie bądź wydarzeń bezpośrednio (lub pośrednio) z nim związanych.
I tutaj natrafiam na problem;) Bo bardzo podoba mi się pewien koncert (aktualnie mam z niego jeden kawałek). a nie mam pojecia skad to jest, video dość znane. Ponizej screen, grają Polly.. bardzo wolno, w miejscu, Cobain wryty w ziemie. Super światła.. atmosfera wydaje się dość poważna, któryś z koncertów charytatywnych?
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
10/31/91 - Paramount Theater, Seattle, WA, US
Jesus Wants Me For A Sunbeam; Aneurysm; Drain You; School; Floyd The Barber; Smells Like Teen Spirit; About A Girl; Polly; Breed; Sliver; Love Buzz; Lithium; Been A Son; Negative Creep; On A Plain; Blew; Rape Me; Territorial Pissings; Endless, Nameless :)
karmazynowa: fragment tego właśnie koncertu znajduje sie na Nirvana Live! Tonight! Sold Out!! .. o czym moze wiesz ale pozostalym forumowiczom przyda sie ta informacja.. film warto zobaczyc.
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Pewnie będę mało oryginalna, ale uwielbiam MTV Unplugged za niesamowity klimat, za wspaniałe covery. Myślę, że ten występ może konkurować jedynie z Unplugged'em Alice'ów. Poza tym świetny jest Live&Loud. Oj, dawno nie oglądałam. Muszę do tego wrócić. :)
_________________ ***
Pay your money, babe. Now's your chance.
Koncert promujący In Utero z pewnością jest wyjątkowy.. mam np koncert promujący wydanie albumu Nevermind.. niemal 650MB video, jakosc nawet nie najgorsza, zgrywane ze sceny, moze sie podobac bardzo, bardzo;). Jak ktos chce udostepnie. Ponizej skriny z tego koncertu:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum