Wysłany: 2008-06-10, 18:16 Zabójstwo czy samobójstwo?
Dla większości ludzi oczywiste jest to, że Kurt strzelił sobie w łeb i tyle, popełnieł samobójstwo. Dla mnie na początku było to oczywiste, tak mówi większość ludzi więc tak jest. Gdy zagłębiłam się w ten temat, trochę poczytałam to stwierdziłam, że jest wiele dowodów na to, że to nie Kurt sam się zabił. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Co uważacie? Myślę, że może być wiele róznych zadań na ten temat bo jak czyta się jedną książkę czy artykuł opisujący, że to ktoś zabił Kurta to niby wszystkie fakty się zgadzają kiedy czyta się coś innego opisującego, że Kurt popełnił samobójstwo to to też wydaje się oczywiste bo to co tam jest opisane wydaje się być wiarygodne.
Mówiąc szczerze to mam głęboko w dupie czy Kurt popełnił samobójstwo czy go zabili, dla mnie liczy się fakt że tworzył świetną muzyką. Jeśli chodzi o jego śmierć to nawet jeśli było to zabójstwo to niewiele dało, przy ilości dragów jakie brał lada dzień sam by strzelił dead'a.
Mówiąc szczerze to mam głęboko w dupie czy Kurt popełnił samobójstwo czy go zabili, dla mnie liczy się fakt że tworzył świetną muzyką. Jeśli chodzi o jego śmierć to nawet jeśli było to zabójstwo to niewiele dało, przy ilości dragów jakie brał lada dzień sam by strzelił dead'a.
Przybij zatem piątkę :) Dla mnie to mogło być nawet wniebowstąpienie, jeden wuj. Muzyka się liczy, a nie to, czy sam palnął sobie w ten przećpany łeb, czy też ktoś mu pomógł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum