Mam Hype! z polskim lektorem na VHS, zgrywane ładnych pare lat temu z HBO ( mam nadzieję, że jeszcze nie wyparowało z tasmy ;). Czy jest ktoś, kto potrafi przerobić to na DVD czy coś? Wtedy chętnie sie z Wami podziele .
( Mieszkam niedaleko Wrocławia )
Czy jest ktoś, kto potrafi przerobić to na DVD czy coś? Wtedy chętnie sie z Wami podziele .
Mam nagrywarkę DVD VHS jak coś więc nie widzę w tym problemu, mam jeden problem, przegranych płytek mi nie czyta na kompie, bo są to DVD R minus, a tych mi nie czyta, ale to chyba jakiś negatywny detal w moim kompie. Sprawdzę czy u kumpla mi te płyty na kompie wejdą, właściwie na sprzęcie DVD odtwarzają się te przegrywane bez problemu, ale jak ktoś by chciał na kompie to jest to niewiadoma, także tyle co powiem.
No chyba że kto inny ma tego typu możliwości. jak coś w tej sprawie jeszcze to na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum