No cóż..ale warto było pozyć z nadzieją, że za parę miechów zobaczy się GNR live..niestety w 2006 miałem ograniczone możliwości kasowe i z GNR wygrali AiC i Tool...ehh to był dopiero rok koncertowy, do tego rok poźniej PJ i znowu Tool...
A ta pani co ma zagrać to w jakich klimatach się obraca?
_________________ Pearl Jam, Alice In Chains, Tool, Faith No More, NIN, Kyuss/QOTSE, Soundgarden, RATM, Smashing Pumpkins, Bush, Nirvana....and many, many others:)
No to wraca temat koncertu w Rybniku. Rzekomo ma się on odbyć 11 lipca.
Ceny biletów na koncert Guns N'Roses w Rybniku ustalone zostały na następującym poziomie: 99, 199 i 250 złotych (murawa boiska), 270 złotych (trybuny), 690 złotych (VIP).
_________________ – (...) Miłość jest jak morderca. Wcale nie jest ślepa. To kanibal o wyjątkowo ostrym wzroku. Przypomina wiecznie głodnego owada.
– A co jada? (...)
– Przyjaźń.
Mnie ciągnie koleżanka i się zastanawiam... Może z ciekawości pojadę, i tak mnie nie wyniesie za dużo bo dojazd bym miała a fajne towarzystwo jedzie, nie wiem ;)
A jak okaże się, ze za malo sprzedano biletow to się nie odbedzie "z powodu choroby wokalisty"...
Koncert Velvet Revolver w 2005 r mial odbyc się w Spodku, zbyt niska sprzedaz sprawila, że organizator wycofal się z organizacji koncertu...
GNR ma powiedzmy większa renomę niz VR...ale jak tak dalej bedzie cicho wokół koncertu, to sprzedaz nie pójdzie w gore...
Dzisiejsz czasy sa takie, ze to festiwale z 30 zespolami gromadza tlumy, a nie koncert jednej, nawwet bardzo znanej i zasluzonej kapeli z 2 supportami...
_________________ Pearl Jam, Alice In Chains, Tool, Faith No More, NIN, Kyuss/QOTSE, Soundgarden, RATM, Smashing Pumpkins, Bush, Nirvana....and many, many others:)
Koncert Velvet Revolver w 2005 r mial odbyc się w Spodku, zbyt niska sprzedaz sprawila, że organizator wycofal się z organizacji koncertu...
tak było, miałem nawet bilet.
aliveinchains napisał/a:
Dzisiejsz czasy sa takie, ze to festiwale z 30 zespolami gromadza tlumy, a nie koncert jednej, nawwet bardzo znanej i zasluzonej kapeli z 2 supportami...
zbyt daleko idąca generalizacja, coldplay i madonna najprawdopodobniej zapełnią stadion narodowy. z mniejszych rzeczy, Selah Sue wyprzedała stodołę (ok. 2,5 tys miejsc) trzy tygodnie przed koncertem, jak widać da się.
Melvins grali 15 października zeszłego roku. Jedyny support to DJ, który pod koniec dostał nie małe brawa. Firlej był wypełniony po brzegi. Przynajmniej tak się wydawało.
AC/DC w 2010 miało tylko Dżem a luda kupa konkretna była.
Dam Ci znać jak na Marku Laneganie było.
Byłem kiedyś na koncercie The Cure i zapełnili cały spodek:) A co do Gansów to wczoraj puściłem sobie ich najnowszą płytę i oprócz kilku hitów, płyta przeciętna. Na starych gansów był pojechał na nowych nie warto, zresztą wtedy będę świętował urodziny dziewczyny a być może i obronę pracy magisterskiej.
A ja się wybieram, choć droga z Gdańska do Rybnik jest dłuuuuuuuuga, a za Axlem nie przepadam, to takich rzeczy nie mogę przepuścić. Ich ostatnie kawałki nie powalają, ale jestem pozytywnie nastawiony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum