30 czerwca 2012 na Stadionie Miejskim w Rybniku pojawi się legendarna grupa rockowa Guns N' Roses.
- Jeszcze w tym tygodniu mamy zamiar podpisać końcową umowę z organizatorem. agencją Prestige. Wtedy też poznamy ceny biletów – wyjaśnia Lucyna Tyl, rzecznik prasowy UM Rybnik.
Urzędnicy uważają, że 30 czerwca to najlepszy termin na koncert.
- Z tego, co nam wiadomo na obecną chwilę to w tym dniu nie będzie rozgrywany żaden mecz w ramach Euro 2012, wiec fani zarówno piłki jak i zespołu nie będą musieli wybierać – dodaje Lucyna Tyl.
W magistracie podkreśla się również, że do wyboru było wiele gwiazd.
- Sting, Eric Clapton, Aerosmith – takie gwiazdy proponowała nam firma organizująca koncert, ale my po konsultacji z mieszkańcami zdecydowaliśmy się na Guns N' Roses – dodaje rzeczniczka.
Guns N' Roses będzie kolejną światową gwiazdą, która pojawi się w Rybniku. Przypomnijmy, że 13 czerwca na rybnickim stadionie zagrał Bryan Adams.
Prawdopodobnie ja! Jest blisko, mam niespełna 50 minut drogi. Ciekawi mnie cena biletów.
_________________ – (...) Miłość jest jak morderca. Wcale nie jest ślepa. To kanibal o wyjątkowo ostrym wzroku. Przypomina wiecznie głodnego owada.
– A co jada? (...)
– Przyjaźń.
330 km. Daleko nie jest ale to nie jest kapela na którą wydałbym 70zł. Może 20. Nie więcej. Do tego nie dalej niż 50 km. Jakoś mnie nie ciągnie do zobaczenia Axla na żywo.
Prawdopodobnie ja! Jest blisko, mam niespełna 50 minut drogi. Ciekawi mnie cena biletów.
50 min z Pszczyny? to chyba zdezelowanym Trabantem:) ode mnie z Bielska-Bialej jedzie się tyle spokojna jazda samochodem...z Pszczyny to nie wiem czy pól godziny wyjdzie...
Czekam na cenki biletow...oczywiscie miejsca stojace pod scena!
_________________ Pearl Jam, Alice In Chains, Tool, Faith No More, NIN, Kyuss/QOTSE, Soundgarden, RATM, Smashing Pumpkins, Bush, Nirvana....and many, many others:)
50 min z Pszczyny? to chyba zdezelowanym Trabantem:) ode mnie z Bielska-Bialej jedzie się tyle spokojna jazda samochodem...z Pszczyny to nie wiem czy pól godziny wyjdzie...
Dobra, trochę z tym czasem przesadziłam. Ale kierując się czasem podróży PKP, to trzeba sobie z Pszczyny do Rybnika liczyć z 1,5 godziny, gdzie pewnie połowa tego czasu to czekanie na drugi pociąg.
Ceny biletów miały być przed świętami, a tutaj ani widu, ani słychu. Mogliby dać w końcu jakąś informację.
_________________ – (...) Miłość jest jak morderca. Wcale nie jest ślepa. To kanibal o wyjątkowo ostrym wzroku. Przypomina wiecznie głodnego owada.
– A co jada? (...)
– Przyjaźń.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum