Wysłany: 2011-11-28, 17:37 Red Hot Chili Peppers - Warszawa 2012
Zespół wystąpi 27 lipca na warszawskim Bemowie. Informacja pojawiła się na oficjalnej stronie zespołu. Występ w stolicy będzie częścią trasy promującej album "I'm With You". Longplay miał premierę pod koniec sierpnia 2011 roku.
Ceny biletów jeszcze nie ma, bo informacja świeża. Planuje ktoś się wybrać? ;)
_________________ – (...) Miłość jest jak morderca. Wcale nie jest ślepa. To kanibal o wyjątkowo ostrym wzroku. Przypomina wiecznie głodnego owada.
– A co jada? (...)
– Przyjaźń.
Koncert ma być w ramach Impact Festival 2012, tak sobie teraz czytam.
Ceny biletów na festiwal:
Golden Circle Early Entrance - 363 zł,
Golden Circle - 308 zł,
trybuny - 308 zł,
płyta - 209 zł,
osoby niepełnosprawne - 209 zl,
VIP - 748 zł.
Sprzedaż biletów rozpocznie się 10 grudnia (sobota) o godz. 10.00 na LiveNation.pl.
_________________ – (...) Miłość jest jak morderca. Wcale nie jest ślepa. To kanibal o wyjątkowo ostrym wzroku. Przypomina wiecznie głodnego owada.
– A co jada? (...)
– Przyjaźń.
Lubię Red Hotów za ich pozytywną energię. Najlepiej się ich słucha pod koniec ciężkiego dnia ;) Co do koncertu ... zapewne byłoby czego posłuchać i z ogromną chęcią wybrałabym się. Jak będzie nie wiem.
argh, będę wtedy na obozie. jak ja śmiem. no, whatever, i tak bilety nie na moją kieszeń.
_________________ take it easy baby,
take it as it comes..
so I've decided what I'm gonna do now, so I'm packing my bags for the misty mountains, where the spirits go now, over the hills where the spirits fly, ooh. i really don't know.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum