Choć będę miał z 50 km do Kostrzyna raczej mnie nie będzie... nie za bardzo mnie bawią taki masowe imprezy... Oczywiście jeszcze nie wszystko przesądzone...
jakby ktoś zechciał postawić piwo adminowi to czemu nie...
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Piatek, sobota.. znajomi jada, mam z kim jechac ale czy znajde czas, nie wiem. W kazdym razie milo by bylo gdyby forumowicze ktorzy beda na miejscu znalezli chwile i poszli razem na piwko (winko )
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Kolega mnie namawia zebym jechal. Jak on jedzie to na pewno bedzie fajnie, ale jeszcze musze to przemyslec i pogadac z rodzicami. Sam nie wiem jakie oni maja zdanie na temat takich imprez a nie chce wojny przez cale wakacje za te dwa dni.
Macie problem... ja po koncercie Satrianiego musialem prawie całą drogę powrotną stać ! Nie dość, że bylem strasznie zmeczony to nie bylo jeszcze jak sie ruszyć. Dopiero potem wpadłem na pomysł żeby usiąść w pierwszej klasie ( na korytarzu :D )
W ramach wyjasnienia: mysza misiala troche pokombinowac zeby byc z nami we wroclawiu.
Mysza: tym razem to ja mogę być kuzynem Iwony mieszkającym w Kostrzynie
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Dopiero potem wpadłem na pomysł żeby usiąść w pierwszej klasie ( na korytarzu :D )
Na pomysl zeby usiasc to ja wpadlem juz na poczatku. Tez na korytarzu, tylko w drugiej klasie miedzy ludzkimi nogami oparty o drzwi ktore non stop ktos otwieral. Fajnie bylo. :-)
Oj ja biedna...
Chociaz pojawiła się możliwość jechania na 1 dzien samoachodem:) zawsze cos:P wiec moze sie tam jednak spotkamy... (bez kłamstw):P
_________________ "Jesteś roztańczonym pyłem tego świata"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum