W moim przypadku kasa to ch.... gorzej z ekipą. Każda grupa wiekowa ma swoje problemy
_________________ Do mnożenia trzeba dwojga, znaczy się samca i samicy. Cóż to, czy te zeugle lęgną się niczym pchły albo myszy, ze słomy zgniłej w sienniku? Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej.
Haha, jeszcze jakiś czas temu się zarzekałam, że jak tylko Alice zawita do Polski, to jadę w ciemno. Cóż za ironia- przyjeżdżają wtedy, kiedy nie mam kasy nawet na głupi bilet. <nie wie, czy śmiać się czy płakać>
... przyjeżdżają wtedy, kiedy nie mam kasy nawet na głupi bilet. <nie wie, czy śmiać się czy płakać>
Nie jesteś jedyna. W cholere pieniędzy chcą za ten koncert. 143 zł!! Pearl Jam w Chorzowie był po 110 nawet Metallica była tańsza niż AiC. Ciekawe kto wpadł na pomysł z taką ceną. Prawdziwi fani i tak się zjawią na koncercie ale średnio zainteresowanych to ja tam nie widzę.
Trzeba będzie znowu zamienić się w członka plemienia zbieraczy i wyczarować troche złomu żeby zarobić na bilet
_________________ byle dalej od samotności
www.pajacyk.pl
No i to jest właśnie ten ból. Widząc link, wierzyłam przez chwilę, że los się odmienił i bilety są o połowę tańsze. Nadzieja matką głupich, czy jakoś tak to szło.
Witam wszystkicj, jestem nowy na tym forum. Trafiłem z google szukając bilety na AiC online:P.....i nie znalazłem:(
Podobnie jak Artificial - chętnie odkupię DWA bilety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum