To kto z lubelszczyzny jedzie, najlepiej pociagiem xd ?
powiem tak, prawdopodobnie jadę pociągiem przez Lublin, to najkrótsza droga do Warszawy ode mnie, pociągiem przez Kraków tylko w przypadku braku połaczenia na Lublin, choć w to wątpię, winno być
z Przemyśla nikt ze znajomych nie jedzie, także mój pierwszy singlowy koncert, ale wali mi to szczerze
Moj tez jest singlowy, ale to dlatego, ze znajmomi nie lubią aic, no ale ja musialem byc :P.
No, to mam zamiar się pierwszy raz w życiu ubrac tru grandżowo, wiec po jakims zgadaniu co do przedzalu się znajdziemy, bo mam nadzieje, że wiesz jak do stodoly trafic, bo ja nie mam pojęcia xd
No, to mam zamiar się pierwszy raz w życiu ubrac tru grandżowo, wiec po jakims zgadaniu co do przedzalu się znajdziemy, bo mam nadzieje, że wiesz jak do stodoly trafic, bo ja nie mam pojęcia xd
nie mam bladego pojęcia gdzie jest Stodoła ale bywają przed koncertami większe problemy niż szukanie miejsca imprezy także luz ;)
pewnie trza się będzie przede wszystkim ciepło ubrać
Mam podobną prośbę jak koledzy powyżej.. jakby ktoś miał do sprzedania bilet na Alice, byłbym bardzo wdzięczny za kontakt: jlyszczek@o2.pl albo na priva.
Bardzo fajnie gdyby takie spotkanie miało miejsce, i również przyłączam się do pytania. Lubelszczyzna już drugi raz gościnna dla mnie chociaż wcale nie będę stąpać po jej ziemi, czekamy na odzew reszty kraju, stołecznych i zamiejscowych.
w Warszawie będziemy przed 13 więc trochę czasu wolnego jest, przed tak ok 17-17:30 najpóźniej, bo chyba będzie towarzystwa przed wejściem dosyć, warto w jakimś odpowiednim miejscu do sceny się ulokować
nno dobrze by bylo, ale uwazacie ze bedzie zle jak zaczniemy krecic koncert telefonem? bo nie raz juz byly z tego jaja... : http://www.youtube.com/wa...feature=related nie chce tak skonczyc:D
hehe St Louis 91... ja bym się komórki nie bał, wyobraź sobie że przemycam aparat cyfrowy, mam o wiele więcej do stracenia, nie wiem jak Stodoła reaguje na takie urządzenia, raz CZY uda się wnieść, dwa CZY jak wniose to juz mam luz, ludzie roznie mówia, zależy od koncertu, w zasadzie to więcej mogę stracić niż zyskać, ale cóż, jeżeli mam być jedyną osoba z aparatem to nawet go nie wyciagnę by nagrywać, chyba że będę w bezpiecznej odległości od panów ochroniarzy itd.
dobrze że pytasz, moje odwieczne pytanie zawsze brzmi "jak z aparatami na koncercie" każdy koncert jest inny i nigdy nie wolno się czymś sugerować licząc na swoje doświadczenie w tych sprawach, jak chcą się uwziąć to i tak ci zabiorą, a komorki są dopuszczone do ilus tam mega pikseli, a to też indywidualny regulamin konkretnej imprezy. znowuż nie neda ci wyrywac telefonu i sprawdzać czy mieści się w granicach dopuszczalnych przy prywatnym nagrywaniu
wlasnie nie wiem... w sumie widzialem jak ich nagrywali na koncertach z telefonow... moze sie uda, ja i tak czysiak mam przy sobie telefon, jest tylko kwestia czy bede nim cokolwiek nagrywal... chcalbym miec pamiatke z tego... a jak sie okaze ze zachowaja sie jak peja? "wiecie co z nim zrobic" bedzie kiepsko...
telefonem co druga, trzecia osoba tam nagrywać będzie, musieliby mieć przewagę liczebną żeby pozabierać telefony
ktos gdzieś mowił że bywały koncerty w Stodole gdzie praktycznie na bezczelnego nagrywali przy scenie aparatem cyfrowym tuż przy nosie ochroniarza, pytanie tylko jakiego kalibru to był koncert itd. ja mam prastarą metodę wnoszenia cyfrowki, 50/50 że się uda wnieść, czy z niej (cyfr.) skorzystam to gorsza sprawa
nie znam Stodoły, więc się nie wymądrzam, ale o ile na własne oczy widzialem przypadki jak ochrona wydziera aparaty, o tyle incydentu z komórkami nie znam
coś więcej na temat wewnętrznego regulaminu klubu Stodoła moga ci powiedzieć stołeczni forumowicze, ja w ostateczności wrzucam aparat do depozytu i hurra optymistycznie wyrażam nadzieję że nikt go nie zwinie, wartości wielkiej nie ma, ale mam do niego sentyment
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum