Wysłany: 2009-09-08, 11:30 Alice in chains - 25 listopad - Warszawa - Stodoła
Za onetem:
Alice in Chains wracają do Polski
25 listopada w warszawskiej Stodole zagra Alice in Chains.
Twórcy przebojów "Would?", "Them Bones" czy "Rooster" przyjadą do Polski, promując planowany na 28 września album "Black Gives Way to Blue". Materiał powstał w składzie Jerry Cantrell (wokal, gitary), Mike Inez (bas), Sean Kinney (perkusja) oraz William DuVall (wokalista). Ten ostatni zastąpił Layne'a Staleya, który zmarł w kwietniu 2002 roku.
Ci sami muzycy wystąpili już w Polsce, grając w czerwcu 2006 roku w katowickim Spodku.
Zobacz zdjęcia z tego koncertu!
Bilety na warszawski koncert w cenie 143 złotych dostępne są na stronie internetowej Livenation.pl.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Własnie wybiera sie ktos moze z lubelszczyzny i okolic ? :P
ja jestem lubelszczyzna i okolice xd
lather napisał/a:
szkoda, ze nie w pn, raczej nie bede :(
No już nie gadaj głupot :p. PRzekonaj mamę a najlepiej zabierz ze sobą, kto wie czy sie jeszcze aic zagra w Polsce, a skoro już Ci sie raz snili to juz cos to musi znaczyc xd
Ja to odkad sie dowiedzialem o koncercie to mam taki ciągły orgazm jak na razie xD.
No już nie gadaj głupot :p. PRzekonaj mamę a najlepiej zabierz ze sobą, kto wie czy sie jeszcze aic zagra w Polsce, a skoro już Ci sie raz snili to juz cos to musi znaczyc xd
no weź, sama nie pojadę :D może kogoś wezme ze soba, musze się wziąć za to xD
Już dawno nie pisałem na forum, ale muszę się z kimś podzielić euforią bo nie zasnę. Jeszcze przed promo nowej płyty bym tak się nie cieszył, ale teraz wiem, że bardziej tylko cieszyłbym się z koncertu Led Zeppelin. Będzie zaje k***a *isty koncert. Sorry ze nie po Polsku, ale starszy właśnie powiedział że zawiezie do Wa-wy, tylko muszę sam bilet kupić i ręce mi się trzęsą ;]. Drogo, ale cóż nie mam wyjścia ;]
_________________ "Mówi się, że nie można żyć bez miłości. Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen."
Dr. Gregory House
no, ale ja sama nie pojadę, nie puszczą mnie w życiu nigdy :D
W sumie mnie to też nie puszczą samej xD
Kasa by się i uzbierała, cudem ale mam niestety ważniejsze sprawy teraz na głowie i w ogóle i w ogóle ;(
I w dodatku ta data, 25 listopada...
"Cimno, zimno do dumu daleko"
Ale nie myślcie sobie, no i tak cieszę się z tego że AIC do nas zawita ;) I czekam na Black Gives Way To Blue.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum