Wysłany: 2006-12-10, 10:32 Alice in chains w filmach...
... czyli gdzie uslyszec mozna muzyke AiC ? Gdzie wystepuja czlonkowie tej zacnej kapeli, albo jakies wzmianki o nich sa lub cokolwiek :)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
bodajze na scieżce dzwiekowej do filmu"last action hero"czyli "bohater ostatniej akcji" sa dwa utwory aliców "What the Hell I" i "A Little Bitter".
informacja z tej strony http://www.aliceinchains.neostrada.pl/
film widziałam ale nie przypomina sobie czy bylo tam alice bo to bylo dawno temu
Jerry Cantrell ponoć wystąpił w małej roli w obrazie "Jerry McGuirre", później w "Częściach intymnych", tego drugiego w ogóle nie kojarzę!!!Tak gdzieś wyczytałam!
ta Nona co prowadziła wywiad toż to Jerry Cantrell był ale i tak najlepszy polew był z Seana.. haha.. jak ktos nie oglundam to polecam bo naprawde zabawne i ciekawe
no tak, w majne avatarze wlasnie jest ten clown..
zajebisty ten cały wywiad jest i każdy się może przekonać po obejrzeniu tego, że członkowie kapeli to nie takie drętwe metalowce jak to o nich pisano gdzies..
dobry jest wywiad z Laynem i gadka w samochodzie.. hehe zajebiste
w GTA San Andreas w RADIO X mozna usłyszeć m.in. Alice in Chains
Albo w tej czesci GTA albo w jakiejsc innej mozna bylo uslyszec jeszcze Would? (jestem pewien w (99%)
Moth napisał/a:
Ja kojarzę też "Angry Chair" z jakiejś FPP... :)
Podaj tytuł, bo moze byc dobry ;p
---
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Dzisiaj oglądałem "Sprzedawców" i tam na początku filmu w tle leci "Get me wrong" Alisów ;) powiem, ze fajny klimat robi... ;)
---
basia666, Would? tez bylo ;) serio :) w ktorejs czesci bylo would? Them bones bylo w GTA:SA
---
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum