Wysłany: 2006-12-14, 21:53 Ciekawostki na temat AiC
Chcialbym sie dowiedziec czy jakies znacie ? Takie o ktorych slyszeliscie lub widzieliscie na filmach, a moze wiecie skad nazwa Alice in chains sie wziela ? :)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Wysłany: 2006-12-15, 12:00
Hmm... może to, że Layne w pierwszych zespołach grał na perkusji ? : ) I nawet coś tam nagrywali. Później na szczęście mu się odwidziało i poznał Jerryego... :)
heh :) mi sie przypomnialo cos takiego, ze AiC to mial byc z zalozenia zespol dzieki ktoremu "mielismy poprostu zagrac cos w klubie i wyrwac pare lasek na noc, nie marzylismy o takim sukcesie" - wypowiedz Layna (nie pamietam skad ona jest, ale na jakiejs stronie znalazlem).
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Hmm... może to, że Layne w pierwszych zespołach grał na perkusji ? : ) I nawet coś tam nagrywali. Później na szczęście mu się odwidziało i poznał Jerryego... :)
tiaaa :/ a najbardziej rozwala mnie to że w tych zespołach grali GLAM ROCK ;/ jeśli nie wiecie co to jest to wasze szczęście :/ silnemu makijażowi i perukom mówimy głośne nie! :/ xD
_________________ And yet I find
Repeating in my head
If I can't be my own
I'd feel better dead
np..Layne nienawidzil swojego ojca..na "Tripodzie" nawetzamiescil podziekowania dla wszystkich "oprocz jednej osoby"
Layne..kiedy byl mlody zbuntowal sie przeciwko rodzinie..gdyz..nalezeli do jakiegos tam odlamu religijnego..i podobno kiedys do ich kosciola wszedle homoseksualista..cala rodzina Layne'a wysmiala go i zbesztala z blotem/..po tym fakcie Layne zbuntowal sie i powiedzial "ze juz zawsze bedzie robil na przekor wszystkim"
Jeżeli chodzi o tego homoseksualistę, to był on przyjacielem Layne'a i był zmuszony do opuszczenia kościoła scjentologicznego<do którego należał także Layne>, od czego czasu Layne zmienił podejście do wiary i kościoła!!!
nie wiedziałem gdzie to wepchać, ale musze to napisać :D
zawsze myślałem że w teledysku do would? na basie gra Mike Inez, ale chyba jednak sie myliłem, bo tam jest jeszcze Mike Starr... więc to jego tak bardzo lubie i podziwiam! :D
a na różnych stronach różnie piszą i żyłem w świadomości że to ten a nie inny osobnik, dopiero jak zaczełem przeglądać zdjęcia jednego i drugiego Pana Mike'a to mi zaczeło coś świtać :D
Nazwa alice in chains to chyba sie wzieła od tego że Layne podobnie jak Kurt lubił oglądać bajki :P i chodzi chyba o Alicje w krainie czarów, Alice In Chains - Alicja w łańcuchach , kiedyś sie nazywali Alice'n'Chainz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum