Wysłany: 2010-01-06, 14:53 Covery utworów Alice in Chains
Jest temat o coverach Nirvany, to myślę, że można i tu tak zrobić. Oczywiście jeśli nie ma, ja się bynajmniej nie dopatrzyłam ;p
Bardziej mi chodzi o covery kapel nieamatorskich, chociaż i takie są ok, na yt można wiele ciekawych znaleźć ;p
Zespoły coverują najczęściej kawałek Would, no i w sumie się nie dziwie. Niektóre z tych coverów, do których dałam linka są do dupy, niektóre dobre.
Rooster w wykonaniu jednej z najlepszych kapel hard-rock-blusowych ;) W sumie nic nie zmienili ale brzmi pięknie :] Na yt jest sporo ich coverów grungeowych kawałków jesli ktoś jest zainteresowany (Black Hole Sun, Black, Say Hello To Heaven)
_________________ For all the times you let them bleed you...
For little peace from God you plead.
http://www.youtube.com/wa...k0&translated=1 Nutshell w wykonaniu Keith'a Caputo wokalisty Life of Agony. Jedyny cover Nutshell, który akceptuje i który mnie porusza tak samo jak oryginał, pięknie zaśpiewał!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum