Wysłany: 2011-01-25, 14:16 Dirt kupiony w Media Markt - z dupy track lista
Kupiłem za parę groszy nową jakąś reedycję Dirt - i naa okłądce oraz na płycie nadruk z 12stoma utworami, innymi niż pisze na wikipedii i jest rzeczywiście na płycie.
płytę zripowałem media playerem i automatycznie pobrał tagi i okładkę - jest 13 tracków (a nie ma żadnego bonus tracka), tak samo wyświetla stacjonarny odtwarzacz cd.
układ tych 13 wygląda tak:
1. "Them Bones" Jerry Cantrell Jerry Cantrell 2:30
2. "Dam That River" Jerry Cantrell Jerry Cantrell 3:09
3. "Rain When I Die" Layne Staley Jerry Cantrell / Sean Kinney / Mike Starr 6:03
4. "Down in a Hole" Jerry Cantrell Jerry Cantrell 5:39
5. "Sickman" Layne Staley Jerry Cantrell 5:31
6. "Rooster" Jerry Cantrell Jerry Cantrell 6:16
7. "Junkhead" Layne Staley Jerry Cantrell 5:11
8. "Dirt" Layne Staley Jerry Cantrell 5:18
9. "God Smack" Layne Staley Jerry Cantrell 3:52
10. "Iron Gland" Jerry Cantrell 0:43
11. "Hate to Feel" Layne Staley Layne Staley 5:16
12. "Angry Chair" Layne Staley Layne Staley 4:49
13. "Would?"
natomiast na okłądce płyty jest wydrukowane 12 kawałków, brakuje tam iron gland, poprzestawiane piosenki, down in a hole gdzies na koniec, przed samym would?
o co tu kurwa chodzi?
płyta oryginalna, kupiona w normalnym sklepie, srebrny krążek wyd columbia.. wtf/
To reedycja, jak wydawca się nie postara to i okładka będzie źle opisana. Ja mam na winylu kilka płyt zespołu "krzak", reedycja z 9x roku jednej z płyt na CD zawiera nie dość że jakoś poprzestawiane miejscami utwory to jeszcze niektóre utwory są poucinane o kilka minut....
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum