Kto ogladal ? Kogo jakos urzekl, albo wywolal emocje ? Jak go wspominacie ? itd czyli wszysto na temat koncertu AiC z MTV Unplugged
-
Wiec tak, mi sie koncert bardzo podobal bo jest tam masa kawalkow ktore sa swietnie nagrane i sa lepsze o wiele od wersji studyjnych (Brother albo Get me wrong). Do tego byla zabawna historyczna juz sytuacja w ktorej zchrzanili Sludge Factory ;) Hmmm ogolnie koncert byl swietny pod wzgledem wykonania :) [/list]
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Yop. "Mam tak samo jak Ty". Mam, bo odkrywam tę kapelę za każdym razem na nowo, jak słucham unplugged. To najlepszy koncert 'bez prądu' jaki widziałem do tej pory. Może dlatego, że Tool nigdy tak nie grał : > i pewnie nie zagra. Ale kto wie.
kto nie widzial niech zaluje cud miod i orzeszki, plyta wszechczasow zaraz po above, zreszta ja wielbie wszystkie amplakty z czego na pierwszym miejcu jest oczywiscie alicia
ubustwaim nutshell i brother w tym wykonaniu ( oczywiscie i calą reszte ) niesmowicie naladowane emocjami
mmm ja ogolnie kocham koncerty unplugged :) szczegolnie nirvany i wlasnie aic :) down in a hole mnie zawsze doprowadza do takiego lekkiego stanu odretwienia jak je slysze bo poprostu unplugged'y maja w sobia taka "magie" :)
_________________ "I know I'll never know
Until I come face to face
With my own cold, dead face
With my own wooden case"
Tak sobie przypomniale, ze nie zagrali tam "Right turn" a szkoda bo swietny kawalek ;) i ciekawa atmsfer na koncercie by wywolal pewnie.
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
zaczyna sie Angry Chair..i tak zajebiscie kamera ujela to..kiedy Jerry zapatruje sie w Layne'a i omalo co nie zapomina zaczac spiewac..wogole takich momentow to tam jest bez liku np. w Brother..kiedy po solowce obaj spiewaja refren..kurde to jest piekne..moglbym tak wymieniac i wymieniac :D
Dla mnie ten koncert był wspaniały.. Oglądałam go ostatnio 3 raz w ciągu jednego dnia. Pracowałam na recenzją na (uwaga!) język polski.. Poruszył mnie prawie tak mocno jak oglądałam go poraz pierwszy. Moja receznja nauczyciela też chyba poruszyła bo dostałam 6.. Więc coś w tym musi być.
Ale niestety po Layne'u widać to jak go dragi zeżarły,a przecież to było 6 lat przed jaego śmiercią..
Koncert unplugged same w sobie mają niesamowity kimat..
_________________ "She should have stayed away from friends
She should have had more time to spend
She should have died when she was born
She should have worn the crown of thorns
She should have been a son"
niestety dostanę ją dopiero na wakacje ;/ a zresztą nie jest taka dobra jak bym chciała by była.. może kiedyś ją dopracuję na "perfekt" i gdzieś wrzucę :)
_________________ "She should have stayed away from friends
She should have had more time to spend
She should have died when she was born
She should have worn the crown of thorns
She should have been a son"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum