pierwszy link nie działa ;>, poza tym oglądałem Rock In Rio i Unplugged - unplugged to każdy zna ;) (ah te sludge factory - arcydziAło :D ) a rock in rio też świetny :)
Jako iz stwierdzam, że zainteresowanie bootlegami jest nijakie a nawet zerowe.. zaprzestaje uploadowania i wrzucania ich na forum..bo nie widze najmniejszego sensu w tego typu przedsięwzięciu.
Pzdr.
Jako iz stwierdzam, że zainteresowanie bootlegami jest nijakie a nawet zerowe..
Ejj... No nie mogę wszystkiego tak od razu, bo mi uszu nie wystarczy
Chainer napisał/a:
bo nie widze najmniejszego sensu w tego typu przedsięwzięciu.
No już nie dramatyzuj, Chainer, nie dramatyzuj. Alicja mi cały weekend towarzyszyła (no, z przerwami na Cocteau Twins..) dzięki Twojej pracy.
Wiesz, może ludzie muszą się psychicznie przygotować do słuchania. Tak czasami jest.
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
chodzi mi o to, że nie widze znaków od nikogo, że "fajne" czy "coś tam".. no Ty mi pisalas i chyba tylko Ty..
no ale ok ;]
ale to chyba oczywiste , że fajne :)
Świetna robota z tymi bootlegami i jeśli chodzi o AiC mozemy polegać tylko na Tobie, odwalasz kawał dobrej roboty udostępniając nam te "perełki".... dzięki ;]
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum