no moim zdaniem może DuVall nie powinien śpiewać co po niektórych utworów jak np. chociażby would,jednak można to traktować tak że oni grają właśnie ku pamięci Stanleya
_________________ I've always locked for the perfect life to step into
Fakt, data śmierci Layne'a jest pomijana, a większość pamięta tylko Kurta. Może wynika to z faktu, że Nirvana była bardziej popularna. Poza tym jakby tak się rozejrzeć to można zauważyć, że większość młodzieży rozpoczynającej przygodę z grungem zaczyna od słuchania Nirvany (wg moich obserwacji),
Co do śpiewania Duvalla.... ja nie lubię jak mi się ktoś wtrybia swoim głosem w piosenki , których pierwotnie nie wykonywał. No, ale tu nie ma innego wyjścia, trzeba dać mu szansę.
Fakt, data śmierci Layne'a jest pomijana, a większość pamięta tylko Kurta. Może wynika to z faktu, że Nirvana była bardziej popularna. Poza tym jakby tak się rozejrzeć to można zauważyć, że większość młodzieży rozpoczynającej przygodę z grungem zaczyna od słuchania Nirvany (wg moich obserwacji),
[quote]
Nevermind Nirvany był bardziej lotny, tj przyjazny radiu i MTV niz tworczośc AiC...ale AiC nie było jakims tam ubogim kuzynem w cieniu Nirvany...mało ktory zespół z kręgu szerokopojetego alternatywnego rocka moze pochwalic się taka sprzedażą:
Dirt - ponad 4 mln szt.
Facelift - ponad 3 mln szt.
AiC- ponad 2 mln szt.
_________________ Pearl Jam, Alice In Chains, Tool, Faith No More, NIN, Kyuss/QOTSE, Soundgarden, RATM, Smashing Pumpkins, Bush, Nirvana....and many, many others:)
3 nad ranem w czwartek raczej... bynajmniej tak wychodzi z tego zegara co tam tyka...
Zaśpiewałabym gdyby nie to, że już mój Gustaw - mój kot - w marcu ładniej miauczy niż ja śpiewam
_________________ Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem,
jest mruczenie szczęśliwego kota
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij drzwiami obrotowymi!
jak czytam o śmierci Lejna, zawsze chce mi się ryczeć i rzygać jednocześnie.
bo umieranie przez długie lata, a potem śmierć w zapomnieniu.
kurde. idę. zanim znowu zacznę się pogrążać.
bo dzisiaj było lepiej niż pamiętnego z pewnych powodów rok temu.
dzisiaj pokój i miłość.
rest in peace Lejn.
_________________ take it easy baby,
take it as it comes..
so I've decided what I'm gonna do now, so I'm packing my bags for the misty mountains, where the spirits go now, over the hills where the spirits fly, ooh. i really don't know.
Pamiętam jak pierwszy raz przeczytałem jego słowa z ostatniego wywiadu, kiedy powiedział, że bez przerwy rzyga i sra w gacie. Popatrzyłem wtedy na jego osobę podczas oglądania wideo z unplugged i poczułem taki ból jaki widzi się spoglądając na ludzi, którym już wiele nie zostało, które wiedzą, że umierają. To musi być przerażające uczucie, jeżeli gdzieś w głębi wiesz, że już niedługo może cię nie być. Bardzo mnie to poruszyło wtedy i dzisiaj kiedy przypomniałem sobie te słowa to uczucie znowu wróciło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum