Jako klaun jest przebrany Sean w Nona Tapes, na Music Bank nie ma żadnej akcji z klaunami!
Swoją drogą świetne wydawnictwo, polecam ładny "porządek" mają panowie w kuchni, no i nie można zapomnieć o maskotce zespołu
Fajny material:) Myslalam ze sie pozygam kiedy zobaczylam co Jerry przyzadza z puszeczki w kuchni, hehe:D nie wiem czy bym to zjadla, ale w ich towarzystwie czemu nie. singer druming, drumer singing--> to fajne bylo. no i zblizenie do buta Jerrego z wdziecznym napisem fuck u:) (clowna nie pamietam)
Music Bank.. możesz sobie kupic.. w sklepie "nie dla idiotów", badź łatwo znajdziesz na torrentach np. demonoid.com cięzko sie wbic..jak cos puknij na pw to dam Ci login i hasło.
Jak dla mnie przezajebista rzecz.Oglądam tak często jak unplugged Alicji czyli średnio co tydzień.A posiadam to od około 4miesięcy.Dziś też obejrze i to jak się uda to oba wydawnictwa.
Moth
Cytat:
"prawdziwy rock'n'rollowiec musi mieć czyste stopy. Czyste stopy to podstawa".
haha no to na samym początku jest. Do tego ujęcie jak Jerry te stopy pucuje,haha. Dobre też jest np jak przed koncertem się rozgrzewają-Sean wali po garach,Jerry wymiata na gitarze a Layne tańczy. kilka razy można się naprawde posmiać chociaż czasami ciężko jest mając świadomosć śmierci Layne'a...
_________________ I'm not like them
But I can pretend
The sun is gone,
But I have a light
The day is done,
I'm having fun
I think I'm dumb
Or maybe just happy
Jesli chcesz mogę wstawić tu na forum. ale nie wiem..może to potrwać do jutra. Czekam na odpowiedź. No i nie wiem jak sprawy legalności.. bo raczej mało zgodnym z prawem byłoby umieszczać oryginalne wydanie na forum. Jak coś Pw.
add swapp: wolałbym żebyście takie sprawy załatwiali na PW
Jak dla mnie rewelacja! Nic dodać, nic ująć! To wydawnictwo trafia w sedno! Teledyski, fragmenty z koncertów, wywiady i to co najlepsze - zabawne sceny z udziałem muzyków. Aż chce się krzyczeć!!
Wie ktos moze czy wydanie Music Bank-a rózni sie jakos jesli chodzi o wersje 1 DVD a wersje 4 CD ? A i moze ktos sie orientuje gdzie w wawie mogę to dostac ? ;)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum