Uważam, że to świetne wydanie, kupa śmiesznych filmików z chłopakami z AiC w roli głównej, koncerty, niepublikowane nagrania, no i teledyski ( w tym dwie wersjie 'we die young'). Widzieliście ? Jak wrażenia?
Oj jeszcze nie widzialem Hmmm a dziwne to bardzo...
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
haha swietny material naprawde odjechane wyglupy muzykow zwlaszcza Laynea, kto nie byl do niech przekonany po obejrzeniu music banku napewno nabierze do nich sympatii,jak sie na nich patrzy az ciezko uwierzyc ze potrafili pisac takie mroczne piosenki
Zwłaszcza moment gdy biegają clowny
No i... "prawdziwy rock'n'rollowiec musi mieć czyste stopy. Czyste stopy to podstawa".
A... miny Layne'a, oraz 'zamiana ról - perkusista śpiewa, wokalista gra na perkusji' - miażdżące momenty.
YodaM, dziwię się, że jako fan nie wpadłeś na Music Bank
YodaM, dziwię się, że jako fan nie wpadłeś na Music Bank
Kurcze ja do tej pory jestem w szoku ze nie wiedzialem nic o tym kurcze musze to zalatwic sobie!!
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Siedzi na krześle, pali cygaro, jest u jakiegoś charakteryzatora. "Robią" mu włosy itd, w międzyczasie przeprowadzany jest z nim wywiad. Później wchodzi do takiego jakby baru, coś tam pije i udaje, że jest nawalony No nie mów, że tego nie kojarzysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum