Jamik..to jest koncert charytatywny "Live Facelift" ;]..owszem koncert swietny, cudny itp.. i wogole jak tam Layne spiewa..no cudzio miodzio..to je pikne to je fajne
Wydane: 30 lipca 1991
Zapiski z koncertu odbytego 22 grudnia 1990 roku
w Moore Theater w Seattle.
Man In The Box
Real Thing
Love, Hate,Love
Bleed The Freak
Sea Of Sorrow
Man In The Box video
We Die Young video
Sea Of Sorrow video
owszem..jednak wiesz..takie cacko to niedostępne w naszym kraju jest..a szkoda..bo chetnie obejzalbym to w troche lepszej jakości..chociaz i na tę nie narzekam..
a tytuł srać na tytuł :)
Moore Theatre jeszcze istnieje. Nawet niedawno wystawiali tam jakiś balet z utworami Nirvany ;)... Jak dla mnie miejsce kultowe, gdzie najwięksi wykonawcy z Seattle dawali wspaniałe koncerty :).
Nie wiem, gdzie to wrzucić, niech będzie tu http://www.sendspace.com/file/6gc03e
Man In the Box i Sea of Sorrow z 1991, cały zespół w świetnej dyspozycji, no i wykonanie MITB
Nie chce zakładac nowego tematu,więc spytam tutaj fanów Alice in chains.No więc Chainer powiedz mi ile Alicja przez całe lata grania,wliczając te teraz miała video tzw. pro-shotów?
Ja mam video z Japonii z 2006 roku(jakośc PERFECT) oraz rock in rio 1993.Wrzuciłbyś tu liste proszotów z czasem trwania jak znajdziesz chwilkę.Bede wdzięczny
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
No jakby zliczac wszystkie, to Live Facelift, Rock In Rio, Live Paris (nie do zdobycia), Lollapalooza '93 i Last Show i Miami, ten który wrzuciłem powyżej, także istnieje gdzieś w wirtualnej rzeczywistości, ale gdzie, to tylko chyba MTV wie. W nowych się nie orientuje za bardzo.
Moge Ci wrzucić np. Cantrellla koncert, gdzie m.in. pogrywa kilka kawałków Alicji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum