Hmmm powiem ze mi sie spodobalo, chociaz z poczatku sie nie moglem przekonac, ale fajnie to zrobili :)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Dla mnie Would to coś jak Once Pearl Jamu.Piosenka studyjna i jak dla mnie przezajebista,ale tylko w studio.Ofkors na żywo brzmi dobrze,ale jak z Once...nie znalazłem wykonania z podobnym powerem
Z Anselmo jeszcze jest Them bones...lata gdzies w sieci.Kto uzywa osła,ten znajdzie
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Nom tak samo jest zmyla ze AiC nagrali cover "Another brick in the wall"
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Co do James'a to imo fajnie to wyszło... zaśpiewał po prostu po swojemu, a że wszyscy jesteśmy przyzwyczajeni do oryginału, to ciężko to po pierwszym przesłuchaniu idzie... w każdym razie widziałbym go w mocniejszych utworach alice'ów, uważam, że sprawdziłby się skubaniec...
Kawałki z Hetfield'em i Anselmo wg mnie są naprawdę słabe... może to dlatego że tak bardzo lubię oryginał... To jest tak jak ze starymi dobrymi kawałkami jak ktoś się bierze za ich unowocześnianie, wprowadza w życie własną interpretację, zmienia się co już jest genialne ahhh... powinno to być zakazane, jak można wprowadzać zmiany w arcydziełach - to niedorzeczne...
Zgadzam się z przedmówca w 100%, jak słysze Hetfield'a w Would, to nie wiem, czy śmiac się, czy płakać
Jeżeli chodzi o "Another brick in the wall" potwierdzam to Class of '99, Layne na wokalu, Tim Morello na gitarze, świetnie im wyszło, lepsze od oryginału
"Alice in Chains - Live at the Moore Theatre - Seattle, WA 1990"
W-y-j-e-b-a-n-e w kosmos jak super mario bross.
Filmik jest w zajebistej jakości,trochę śnieży,ale nawet lepiej i do tego czarno-biały.Mniam.To z tego koncertu jest teledysk Blid de frejk.Są tu także Love,hate love i Man in the box.Stalej z dredami...w ogóle zajebisty koncert.
Moore Theatre -nie wiem czy jeszcze istnieje,ale tam tez grała Nirvana i Mad season...to miejsce ma klimat a tamtejsza agencja realizująca nagrania video to już mistrzostwo świata.Chciałbym kiedyś tam zagrać
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum