Ktory kawałek wam sie podoba, taki ktory byl nagrany raz albo nie wyszedl oficjalnie ?
Mnie sie podoba z demek Fat Girls i Lip Lock rock ;) ale inne tez dobre sa :)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Queen of the rodeo, what the hell have i, social parasite i get born again
to nagrania oficjalne sa. A mi chodzi o takie mniej oficjalne ;p hmmm jakies stare albo co ;p chyba ze wlasnie o pierwsze wersje tych nagran chodzi ;p
---
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
z demowek najlepsze moim zdaniem sa "Fear The Voices" , "King Of The Kats", "Soccial Parasite", 'Chemical Addiction", "Whatcha Gonna Do" no i "I Can't Have You Blues" ]
jesli chodzi o wersje demo to oprocz wyzej wymienionych sa jeszcze "Rooster", "Queen Of The Rodeo", "Real Thing" "Killing Yourself" "Lip Lock Rock", "Fat Girls" "Football" "Over The Edge", "Sealed With A Kiss" " Ya Yeah Ya" "Glamorous Girls" "Don't Be Satisfied" "Hush Hush"," Bite The Bullet" "Hush Hush", "Fairytale Love Story", "Sufraggette City", "Bleed The Freak", "Sea Of Sorrow", "Sunshine", "We Die Young", "Fat Girls" "Hey Hey Everybody"
jak ktos czegos nie ma to moge udostepnic..bo mam chyba wszystko jesli chodzi o wydawnictwa malo dostepne
Hmmm no własnie, jak mozesz to podrzuc mi: "Football", "Sealed With A Kiss", " Ya Yeah Ya", "Glamorous Girls", "Don't Be Satisfied", "Hush Hush", " Bite The Bullet", "Hush Hush", "Fairytale Love Story", "Hey hey everybody"
no widze ze mam niezle braki w dyskografi AiC ;)
Dzieki z góry. Link na PW wyslij ;p
---
Hmmm no własnie, jak mozesz to podrzuc mi: "Football", "Sealed With A Kiss", " Ya Yeah Ya", "Glamorous Girls", "Don't Be Satisfied", "Hush Hush", " Bite The Bullet", "Hush Hush", "Fairytale Love Story", "Hey hey everybody"
dolaczam sie do prosby :)
_________________ ...Sit and drink Pennyroyal Tea...
Sluszeliscie kawalek "Blood Tears Little Girl"??
kurde niby pogloska chodzi, ze to AIC..ale ja za cholere nie moge dosluchac sie tam glosu Layne'a..mimo to kawalek jest swietny..w ich stylu i wogole
"Queen of the rodeo" , "A little bitter", "Get born again", "Died", "I can't have you blues" to moje ukochane a czy ktoś w ogóle wie kto śpiewa "Blood tears little girl"?
Kurde zaluje jednego. Ze Alice In Chains nie wydali składanki, na której umiescili by nagrane na nowo te wszystkie nieoficjalne kawalki, które do tej pory nie były dostepne na żadnym wydawnictwie. Bo przeciez jesli chodzi o te demowki itp. to Alicja ma alkiem spory dorobek..a te kawalki zagrane na nowo..mogly byc naprawde ciekawe( oczywiscie chodzi mi o czas kiedy zyl jeszcze Layne). Bo np. takie wydawnictwa jak "The Greatest Hits" (jak dla mnie beznadziejne no ale musialem kupic :d), czy "The Essential" to troszke pod kaske chlopaki zrobili..a w dodatku nie wnoszą one nic ciekawego, nowego..poza może jakimis przeróbkami w kwestii dzwiękowej.
szkoda szkoda ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum