tutaj są 2 wokale a nie Duval...on się wtapia we wszystko.Check my brain zdecydowanie dla mnie lepsze od Lookin in the view.Gitara na poczatku brzmi jak fragment z hype...piosenka jakby nowoczesna wersja lat 90 i to mnie cieszy.Chce Alice in chains z nowym wokalem a nie new metal
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Eeee tam onet :P Ale serio - nie podoba mi sie bo jest zbyt podobne do angry chair. "Looking in viev" było bardziej innowacyjne mimo że tez przypominało mi sludge factory :D Chyba nigdy nie pogodze sie ze śmiercią Staley'a :]
_________________ For all the times you let them bleed you...
For little peace from God you plead.
Można się z tym zgodzić.Jest jakby podobny.Choć sam utwór nie jest tak tragiczny ale rewelacją też nie jest.Jednak to nie jest to.Nie to żebym się czepiał Duval`a ale jakoś słabo dobrany jest do zespołu.Zresztą było już wiele napisane wcześniej. Nie chcę obrażać czy kłócić się z mega fanami Alicji ale jak dla mnie umarła razem ze Stanley`em nad czym ubolewam.
Ja po przesluchaniu dodam jeszcze od siebie, ze troche zabrakło powera w tym kawalku, szczegolnei w refrenie. No i jak nic brakuje tu po prostu Layne'a, az sie prosi zeby na refranie po prostu zrobil cos takiego jak w man in the box, i ze by byl ten taki zachrypniety krzyk, zeby ciary przeszly po plecach.
Jakby nie wiedział ktoś to Check my brain dostępne już na majspejsie Alice'ów.Dla mnie piosenka zajebista,jedyny minus to brak takiego zachrypnięcia w wokalu,ale mimo,że czysto to fajnie brzmi
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Nie wiem dlaczego tak czepiacie się DuValla. Dobrze wpasował się w klimat AiC i nagrali moim zdaniem bardzo fajne piosenki(oczywiście nie dorównuje Laynowi do pięt ale nie onim rozmawiamy).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum