Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowy materiał AIC/ "The Rave/Eagles Club" DVD
Autor Wiadomość
Chainer 
CureForOptimism

Wysłany: 2007-09-10, 15:36   Nowy materiał AIC/ "The Rave/Eagles Club" DVD

Marnie oj marnie stoi na tym forum Alice In Chains.. nie wiem czego to jest powodem ..i nie będe wnikał bo nie o tym tutaj.

Otóż panowie z Załańcuszonej Alicji kilka dni temu zarejestrowali koncert "anplakt" tym razem z panem DuVallem. Linki dostępne są na youtube, tutaj zreszta także je wrzucałem.
Interesuje mnie to co Wy sądzicie o tym całym koncercie.. po przesłuchaniu tychże nagrań?. Moim zdaniem DuVall sobie radzi.. ale całkowity obraz będe mial dopiero wtedy, gdy dostane w łapy to wydawnictwo.. jeśli na prawde się ukaże..

Max 
Irrational

Wysłany: 2007-09-10, 15:46   

DuVall... nie to że go nie lubię ale poprostu totalnie nie pasuje mi do muzyki jaką serwuje Alicja, słyszałem jakąś jedną akustyczną piosenkę z nim i dalej swego zdania nie zmieniam. Jedyną szansą na poprawienie wizerunku AIC w moich oczach jest to że wydadzą album ze świetnym materiałem który mnie zwali z nóg na tyle że śpiew DuValla będzie mi zwisał...

YodaM 
Grafik
Poligon nr.4

Wysłany: 2007-09-14, 18:05   

DuVall ssie... a rozwijając wypowiedź DuVall nie nadaje się do tej kapeli. Słyszałem to i to już nie ten klimat. Powiem, że Layn sam sobą tworzył taką tajemniczą otoczke na scenie czego DuVallowi brakuje. A o wokalu to już wolnie wspominać.

Fly People Fly - szukajcie mnie pod chmurami!

---

T.Nalepa - Zawsze wierny mi...

---

„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”

Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2007-09-14, 20:36   

Mnie się podoba i uważam że William DuVall świetnie zastąpi Layne'a. Śpiewa zupełnie inaczej niż on i wygląda to na razie całkiem ciekawie. Nikt przecież nie zagwarantował, że potencjalny nowy album AiC będzie wyglądał muzycznie podobnie do poprzednich.

Your god is dead and no one cares . If there is a hell I'll see you there.

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2009-03-04, 22:15   

I co? jest to wydawnictwo? bo gdzieś czytałem,że wyszło i w końcu nie wiem czy to mit czy nie.

Jeśli nie oficjalnie to jest gdzieś do zassania??
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

Chainer 
CureForOptimism

Wysłany: 2009-03-04, 22:38   

JAMik, ja nic o tym nie wiem.. a jak ja o tym nie wiem, to powinno byc wiadome, że tego nie ma.. hehe :D
Gdzie czytałeś? Też z chęcią przeczytam :D. Na pewno było zarejestrowane, ale z tego co widziałem na yuotube, to jakość była delikatnie mówiąć kiepska. W ogóle mi ten koncert jakoś nie odpowiada, bo mam w głowie ciągle Unplugged ze Staleye'm.
W ogóle staram się akceptować DuValla, ale myslę, że apogeum mojej akceptacji (jeśli tak można powiedzieć), nastąpi dopiero po wydaniu nowej płyty, w której miejmy nadzieje, czarnoskóry pan udowodni, że nie siedzi na miejscu Layne'a na darmo.

Marlena 

Wysłany: 2009-03-06, 19:56   

Mozesz jeszcze raz podac do tego linki bo nie moge tego znalesc ?

Chainer 
CureForOptimism

Wysłany: 2009-03-07, 01:28   

http://www.youtube.com/watch?v=B_vX2RXd2Ek

Marlena 

Wysłany: 2009-03-07, 12:17   

dzieki:)

Odpowiedz do tematu