Wysłany: 2009-12-16, 12:52 ORYGINALNE CD Alice in Chains
Witam,
Kupiłam na Allegro dwie CD Alice in Chains, jednak mam wątpliwości co do ich oryginalności. Były dziwnie zafoliowane, poza tym krążek "Facelift" wygląda całkiem inaczej niż znalezniony przeze mnie na necie.
Dlatego mam ogromną prośbę! Czy możecie mi powrzucać tu zdjęcia oryginalnych krążków wraz z okładkami? (także tyły).
Przede wszystkim chodzi mi o Facelift i Unplugged, ponieważ te dwie kupiłam z nieznanego źródła. Ale gdybyście mieli możliwość sfotografowania tez innych to by było super :)
Z góry dzięki za pomoc!
Oryginała to mam Unplugged oraz Dirt. Nie zrobię ci zdjęcia, bo mam rozładowane baterie, ale unplugged okładka przednia, dwie sklejone fotografie z koncertu, napis Alice in Chains MTV Unplugged, sam krażek różowo-pomarańczowy, tył : zdjęcie świeczek i nazwy piosenek ;D
ja mam facelift orginalny i nadruk na CD to "srebrny" a na nim czarnym nazwy pisoenek,więc to inny nadruk niż wrzuciłeś zdjęcie,a to orginał na mur-beton
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Dziękuję bardzo za odpowiedź Właśnie takie mam te CD, jedna srebrna z wypisanymi na czarno tytułami i dwa czerwone paski - jeden w pionie, drugi poziomie. Druga w odcieniach pomarańczy i świece na tyle okładki.
Czyli chyba mam oryginały super
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum