Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
ORYGINALNE CD Alice in Chains
Autor Wiadomość
izolek 

Wysłany: 2009-12-16, 12:52   ORYGINALNE CD Alice in Chains

Witam,

Kupiłam na Allegro dwie CD Alice in Chains, jednak mam wątpliwości co do ich oryginalności. :-/ Były dziwnie zafoliowane, poza tym krążek "Facelift" wygląda całkiem inaczej niż znalezniony przeze mnie na necie. :shock:
Dlatego mam ogromną prośbę! Czy możecie mi powrzucać tu zdjęcia oryginalnych krążków wraz z okładkami? (także tyły).
Przede wszystkim chodzi mi o Facelift i Unplugged, ponieważ te dwie kupiłam z nieznanego źródła. Ale gdybyście mieli możliwość sfotografowania tez innych to by było super :)
Z góry dzięki za pomoc! :124:

lather 

Wysłany: 2009-12-16, 14:12   

Oryginała to mam Unplugged oraz Dirt. Nie zrobię ci zdjęcia, bo mam rozładowane baterie, ale unplugged okładka przednia, dwie sklejone fotografie z koncertu, napis Alice in Chains MTV Unplugged, sam krażek różowo-pomarańczowy, tył : zdjęcie świeczek i nazwy piosenek ;D

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2009-12-16, 14:19   

ja mam facelift orginalny i nadruk na CD to "srebrny" a na nim czarnym nazwy pisoenek,więc to inny nadruk niż wrzuciłeś zdjęcie,a to orginał na mur-beton ;-)
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

izolek 

Wysłany: 2009-12-17, 14:35   

Dziękuję bardzo za odpowiedź :-D Właśnie takie mam te CD, jedna srebrna z wypisanymi na czarno tytułami i dwa czerwone paski - jeden w pionie, drugi poziomie. Druga w odcieniach pomarańczy i świece na tyle okładki.
Czyli chyba mam oryginały :-P super :mrgreen:

Odpowiedz do tematu