Radivaar, jasne, że można. Po prostu, po wejściu na stronę główną w wyszukiwarce na górze wpisujesz nazwę zespołu. Gdy już wejdziesz na stronę wykonawcy, z boku jest coś takiego jak "Top demands". Klikasz tam "Demand it" i sobie ustawiasz miasto. A reszta, tak jak w tutejszym przypadku. ;)
A co do Alice In Chains - zagłosowałam na Warszawę, jak i Katowice. ;)
_________________ – (...) Miłość jest jak morderca. Wcale nie jest ślepa. To kanibal o wyjątkowo ostrym wzroku. Przypomina wiecznie głodnego owada.
– A co jada? (...)
– Przyjaźń.
Czy bez sensu... Chille miało 1.5k głosów, było top 1. Mają koncert i nagle zniknęli... Tak więc może nie wierzysz w skuteczność. Aczkolwiek 30 sekund by Cię nie zbawiło... ; ) Tak czy inaczej w 2009 roku w stodole AiC mówiło iż przyjadą. Tak więc pokazanie zainteresowania ze strony POLAKÓW na ich koncert mogłoby ich zmobilizować do spełnienia obietnicy. Nie musisz wierzyć, możesz być sceptyczny. Tak więc mimo wszystko prosiłbym o głosowanie... 34 głosy w 2 dni. Więc jeszcze trochę i do topu możnaby się dopchać. Z góry dziękuję za pomoc. ; ) Dla chętnych pokażę cycki. :D I to trueeeeeeeeeeeeeeee!
tu akurat nic zabawnego nie miałem na myśli. każdy z nas wie, że AiC to metal (a przynajmniej metal ALTERNATYWNY), więc jeśli na polskim Sonisphere grało post-punkowe Killing Joke to czemu w 2012 roku nie miałaby przyjechać Alicja?
Się rozumie - chyba nikomu nie odpowiadałby piknik na koncercie AiC, zwłaszcza w 10 rocznicę śmierci Layne'a. Liczę na ich samodzielny koncert. Tylko nie przesadzajmy już z tymi klubami, bo wszędzie słyszę głosy, że najlepszy byłby kameralny koncert w równie kameralnej sali, przy wielce kameralnej pod względem liczebności publiczności. A do tego prąd off i świeczuszki. Mam wrażenie, że ludzie zachłysnęli się UNPLUGGED'em, zapomnieli, że AiC to tak naprawdę plener, kawał porządnego metalu, (niegdyś) Layne poskładany na głośniku w nienaturalnej pozie...
... ale nie jest ważne "jak", nie jest ważne "gdzie".
Ważne, żeby przyjechali, celując w pierwszy kwartał przyszłego roku.
Głosujcie, namawiajcie ludzi do głosowania. Ja oddałam 3 głosy. ; )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum